Knop actie knab

Actie voor online boekhoudpakket voor Knab starters

Met InformerOnline kun je eenvoudig en snel zelf je boekhouding en bankadministratie doen.Koppel je rekening van Knab gratis aan InformerOnline en ervaar direct het gemak.

Ben je klant van Knab en startende ondernemer? Dan krijg je één jaar lang 50% korting op het InformerOnline ZZP Plus abonnement.

Om een Knab Starter administratie aan te maken moet je onze helpdesk een KVK registratie sturen van jonger dan 6 maanden. Na 12 maanden betaal je de reguliere prijs van of €19 per maand.

Naar de actie
Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden GBNED
Officiële partner PZO
Ontwikkelpartner van de Belastingdienst
Reviews van InformerOnline

Veel tijd kwijt met je administratie? Echt niet!

Bij InformerOnline snappen we heel goed dat je als ondernemer niet eindeloos met je boekhouding bezig wilt zijn. Daarom maken we boekhouden zo snel en eenvoudig mogelijk. Je stuurt zelf facturen naar je klanten en maakt foto’s van inkomende bonnen en nota’s. Daarna laat je alles verwerken door onze boekrobots en stuur je zelf direct de btw-aangifte + iDEAL betaling naar de Belastingdienst. En wil je jouw adviseur alles nog even laten controleren? Bij InformerOnline is dat geen probleem. Je accountant kan altijd gratis kan inloggen.

Bekijk alle functies →

Boekhoudprogramma ING
btw aangifte ZZP met iDeal

Directe btw-aangifte + iDEAL betaling

Na iedere boeking wordt de btw-aangifte direct bijgewerkt. Zo weet je altijd hoe je ervoor staat en wat je straks moet betalen of terugkrijgt. En is de periode afgelopen? Dan stuur je de btw-aangifte in een paar klikken naar de Belastingdienst. En de betaling? Ook die doe je direct vanuit InformerOnline met iDEAL. Makkelijker kunnen we het niet maken… We zijn niet voor niets ontwikkelpartner van de Belastingdienst.

Meer over de btw-aangifte →

Uitgebreide koppeling met Knab

Als ondernemer kun je op twee manieren profiteren van de samenwerking tussen Knab en InformerOnline. Allereerst komen alle Knab transacties automatisch in de boekhouding. Onze boekrobots gaan vervolgens direct aan de slag om je transacties automatisch te verwerken.

Daarnaast kun je jouw betaalopdrachten vanuit je boekhouding direct naar Knab versturen. Handig als je facturen wilt laten incasseren bij klanten of inkoopfacturen wilt betalen aan leveranciers.

Meer over Knab en InformerOnline →

Ben jij een startende ondernemer en klant van Knab? Scroll dan snel naar beneden, want we hebben een mooie actie speciaal voor jou!

Informer en ING Bank
Kennispartner PZO

Kennispartner PZO

PZO en Informer werken samen om zelfstandigen stappen te laten zetten als ondernemer.

Kennispartner PZO →

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden GBNED

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden

Met keurmerk Betrouwbaar Boekhouden garanderen wij een functioneel en veilig boekhoudprogramma!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden →

Ontwikkelpartner Belastingdienst

Ontwikkelpartner Belastingdienst

Als ontwikkelpartner van de Belastingdienst willen we online boekhouden zo eenvoudig mogelijk maken voor ondernemers.

Informer en de Belastingdienst →

Transacties ING Zakelijk

Overzichtelijke tijdlijn

Zodra jouw Knab transacties bij InformerOnline binnenkomen worden ze netjes op een overzichtelijke tijdlijn geplaatst. Natuurlijk heeft de Informer BankRobot de transacties dan al geprobeerd te verwerken. Op die manier zie jij in één oogopslag wat er in je bankadministratie gebeurt.

Bekijk alle Functies

Speciale prijs voor klanten van Knab!

Hallo klant van Knab! Als startende ondernemer is het soms knap lastig om je administratie in een Excelsheet up-to-date te houden. Daarom hebben we een exclusief voordeel voor jou! Je kunt nu één jaar lang InformerOnline ZZP Plus (ter waarde van €19 per maand) proberen met 50% korting. Dat is dus maar €9,50 per maand voor een heel jaar.

Om een Knab Starter administratie aan te maken moet je onze helpdesk een KVK registratie sturen van jonger dan 6 maanden. Na 12 maanden betaal je de reguliere prijs van €19 per maand.

Knab startersvoordeel

950per maand
  • Uitgebreid factureren en boekhouden
  • Alles onbeperkt
  • Inclusief Scan & Herken (OCR)
  • Directe btw-aangifte + iDEAL
  • 1 administratie
  • 1 gebruiker

Alle prijzen zijn exclusief btw en prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →