Informer en TrackJack lanceren koppeling voor rittenregistratie

RIJSWIJK – Software ontwikkelaars Informer en TrackJack hebben onlangs de handen ineen geslagen voor de rittenregistratie van ondernemers. Het doel van de samenwerking is om dankzij een koppeling tussen de twee systemen de kilometerregistratie en -declaratie voor ondernemers sterk te vereenvoudigen én professionaliseren.  

Slimme Kilometerregistratie

TrackJack is ontwikkelaar van slimme kilometerregistratie. Veel ondernemers gebruiken een privé-auto voor zakelijke doeleinden of hebben een zakelijke auto. Zij worden door de Belastingdienst verplicht een sluitende kilometerregistratie te voeren. De praktijk leert dat veel ondernemers hier moeite mee hebben en zichzelf soms zelfs te kort doen. TrackJack installeert een klein kastje in het voertuig om vervolgens middels een abonnement continue alle ritten te registreren. De ondernemer bekijkt de ritten online of via een mobiele app en kan wijzigingen doorvoeren zoals het aanpassen van het karakter van een rit of het plaatsen van een opmerking. “Het voeren van een handmatige kilometerregistratie kost circa 4 uur per maand, vergt een hoge mate van discipline en de kans op fouten is aanwezig. TrackJack neemt de kilometerregistratie volledig uit handen.” aldus Sander de Potter, oprichter van TrackJack.

Boekhouding sneller en eenvoudiger

Remco Frühauf, CEO van Informer, is ook blij met de koppeling: “Ondernemers hoeven niet meer handmatig kilometers en ritten bij te houden op papier of in Excel. Het automatisch registreren van kilometers bespaart niet alleen flink wat tijd, er worden ook veel minder fouten. Daarnaast hebben we een functie toegevoegd waarmee je in één keer de geregistreerde uren kunt declareren naar je online boekhouding. Ritten registreren en declareren zijn dankzij de koppeling met TrackJack dus weer een stuk sneller en eenvoudiger geworden. En dát is waar het bij Informer om draait!”  

Veiligheid voorop

Zowel InformerOnline als TrackJack hebben voor hun online product een veiligheidskeurmerk gekregen. InformerOnline is houder van het Keurmerk Zeker-OnLine en TrackJack is gecertificeerd met het Keurmerk RitregistratieSystemen. Dankzij de keurmerken bewijzen beide systemen dat ze voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. “De Belastingdienst eist van ondernemers dat zij zowel een degelijke boekhouding, als een sluitende kilometerregistratie voeren. Een Keurmerk dat door de Belastingdienst wordt onderschreven geeft dan een belangrijk signaal af aan de ondernemer.”

InformerOnline gebruikers kunnen dubbel profiteren!

Als je InformerOnline hebt kun je dubbel profiteren van de koppeling met TrackJack. Niet alleen heb je een snelle en eenvoudige kilometerregistratie, je kunt ook nog profiteren van een extra scherpe prijs. Gebruikers van InformerOnline betalen namelijk geen €19,50, maar slechts €14,95 per maand. Dit is inclusief al het gebruik in Europa, service en montage van de TrackJack op locatie. Bovendien is het abonnement van TrackJack maandelijks opzegbaar. Log nu in bij InformerOnline en ga naar de Appstore om de TrackJack app met kortingscode te vinden.