Online Incasso en je online boekhoudprogramma

Koppel incassobureau Online Incasso nu aan InformerOnline om dossiers van openstaande debiteuren meteen te versturen!

InformerOnline en Online Incasso

Heb je klanten die maar niet willen betalen? Zelfs niet na een herinnering en aanmaning te versturen? Dan kun je er voor kiezen om een incassoprocedure te starten. De koppeling van InformerOnline en Online Incasso zorgt ervoor dat dit hele proces flink wat makkelijker wordt.

Online Incasso koppeling met InformerOnline

Debiteuren beheren met SnellerBetaald

Onder het kopje Herinneringen in InformerOnline kun je de functie SnellerBetaald vinden. In SnellerBetaald vind je een overzicht van het debiteurenbeheer. Dit bestaat uit 5 stappen. Het begint bij het vervallen van de uiterste betaaldatum. Vervolgens kun je als stap 2 makkelijk een herinnering sturen. Daarna zou je een aanmaning kunnen sturen in stap 3. Helpen die dingen niet ga je naar stap 4; Pre-Incasso. Als laatste stap kom je uit bij het inschakelen van een incassobureau. De koppeling met Online Incasso zorgt ervoor dat de openstaande dossiers automatisch verstuurd worden. Zo kun je in slechts één klik deze procedure starten!

Meer over Debiteurenbeheer en een herinnering sturen →

5 stappen van SnellerBetaald

De betalingen verwerken

Heeft één van de stappen zin gehad? Dan heb je de betaling waarschijnlijk ontvangen. Met of zonder de hulp van Online Incasso. De betaling zal nu verwerkt moeten worden. Maar ook voor je überhaupt een dergelijk proces start moet je zorgen dat de betalingen goed worden verwerkt. Het is namelijk niet zo netjes als klanten incassoberichten binnenkrijgen terwijl ze gewoon betaald hebben. Hiervoor heb je de Informer BankRobot, die er altijd voor zal zorgen dat je betalingen netjes verwerkt zijn. Op die manier hoef je hier zelf geen tijd en moeite meer in te stoppen!

Meer over de Informer BankRobot →

BankRobot verwerkt je betalingen

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Dan ben je bij InformerOnline aan het juiste adres. Bekijk in het filmpje hoe makkelijk het eigenlijk is om bijvoorbeeld een incassoproces te starten (of voorkomen) en dingen zoals de btw aangifte te regelen. Dit wordt allemaal heel gemakkelijk gemaakt met InformerOnline!

Start gratis!

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →