PayPal in je online boekhoudprogramma

Koppel PayPal aan je boekhouding van InformerOnline en geef je klanten het betaalgemak waar ze naar verlangen!

Transacties via PayPal

Wil jij dat jouw klanten makkelijk kunnen betalen? Koppel dan een PayPal account aan jouw boekhouding en maak je klanten blij. En omdat het programma de transacties zelf verwerkt,  hoef je niet meer om te kijken naar je administratie!

Koppeling InformerOnline en PayPal
PayPal Account Aanmaken

PayPal koppelen in InformerOnline

De koppeling met PayPal kan worden geactiveerd via de instellingen in de App Store. Daarvoor heb je wel een zakelijk account nodig. Je betaalt hiervoor geen abonnementskosten, alleen kosten per betaling. Dat is per transactie een bedrag wat vaak fluctueert. Je kunt op de website van PayPal bekijken hoeveel het nu is. Zo kun je onbeperkt gebruik blijven maken van PayPal betalingen!

Meer over PayPal instellen →

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Wil je profiteren van de voordelen van een goed boekhoudprogramma en je klanten eenvoudig laten betalen? InformerOnline is dan de perfecte optie. Bekijk in het filmpje hoe simpel het is om facturen te laten verwerken en je btw aangifte te versturen naar de Belastingdienst. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Wel of geen betaalprovider?

Als je een betaalprovider als PayPal gebruikt is dat vooral fijn voor je klanten. Zij kunnen namelijk in één klik je factuur online betalen. Het helpt jou bovendien je administratie te automatiseren. Maar wat als je geen betaalprovider wilt of hebt? Dit is geen probleem met InformerOnline. Je kunt namelijk ook altijd QR-codes toevoegen aan jouw facturen. Zo blijft het voor je klant eenvoudig om betalingen te doen. Maar zelf moet je steeds een QR-code blijven toevoegen.

Met een betaalprovider bespaar je dus vooral jezelf tijd en moeite!

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →