Rabobank en je online boekhouding

Heb je een zakelijke rekening bij Rabobank? Zorg er dan voor dat al je zakelijke transacties in je boekhouding verschijnen.

Al je zakelijke Rabobank transacties online

Het is in InformerOnline erg simpel om al je zakelijke Rabobank transacties te verwerken. Daar hoef je alleen maar je mutaties te downloaden en online te zetten. Dit wordt meteen verwerkt door het programma. Hierdoor bespaar jij als ondernemer een hele hoop kostbare tijd en ziet je administratie er ook netjes uit.

ABN Amro boekhouden

Een timeline met jouw Rabobank transacties

De betalingen die je doet met jouw gekoppelde Rabobank rekening worden verwerkt in ons online boekhoudprogramma. Transacties die je via je bank hebt gedaan zet het programma netjes in de Informer BankTimeLine.

Meer over de BankTimeLine →

Rabobank transacties timeline

Jouw bankmutaties worden automatisch verwerkt

De BankRobot in ons boekhoudprogramma gaat zelf op zoek naar matches tussen transacties van je Rabobank rekening en je in- en verkoopfacturen. Ook kunnen er nieuwe opdrachten aangeleerd worden aan de BankRobot. Die verwerkt hij dan ook voortaan.

Meer over de Informer BankRobot →

informer bankrobot

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een rekening bij Rabobank en wil jij profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu het filmpje en leer hoe simpel het is om online facturen in te boeken of hoe de BankRobot jouw Rabobank transacties zelf download en verwerkt. Daarnaast is het in InformerOnline ook ongelofelijk eenvoudig om in een paar klikken je btw aangifte te versturen of betalingen via iDEAL te verwerken.

Start gratis!

Waarom een zakelijke rekening?

Het betalen van facturen van leveranciers en geld ontvangen van verstuurde facturen zijn dingen die onderdeel van de boekhouding zijn. Dit geldt niet voor privé-aankopen. Dat is de reden dat een zakelijke rekening openen aanbevolen is. Je scheidt namelijk niet alleen je privé van zaken. Ook is het een stuk professioneler dan alleen een privérekening hebben. Bekijk ook meer voordelen van een zakelijke bankrekening.

Welk bestandsformaat moet ik downloaden voor mijn mutaties?

Bij Rabobank kun je uit een heleboel verschillende bestanden kiezen bij het downloaden van de mutaties. Wij adviseren om het .CAMT053 bestand te kiezen. Dit bestandstype is namelijk het nieuwst, voorkomt dubbele mutaties en geeft meer informatie dan andere bestandstypes. Bekijk snel hoe je de bankbestanden kunt downloaden bij Rabobank.

Nu ook direct koppelen met de Rabobank

Directe koppeling tussen de Rabobank en Informer Online  Je kunt nu ook een directe automatische koppeling maken tussen de Rabobank en Informer. We maken daarvoor gebruik van de nieuwe PSD2 wetgeving, en een 3e partij die ons verbind: myponto.com  Met deze oplossing wordt je bank elk uur bijgewerkt, en kun je zo ook in Informer altijd je (bijna) laatste banksaldo zien. Klik hier voor meer informatie.