Home/Boekhoudprogramma/Boekhoudprogramma voor de Accountant en Boekhouder
Boekhoudprogramma voor de Accountant en Boekhouder 2017-06-13T08:53:13+00:00

Snel én eenvoudig online samenwerken

Als accountant of boekhouder kunt u 30% tijd op uw administraties besparen met de boekrobots van InformerOnline. Wees goed voorbereid op de toekomst!

Probeer 30 dagen gratis

Dashboard dat aansluit bij de veranderende rol van de accountant

Dankzij de slimme tools van InformerOnline bent u als accountant minder tijd kwijt aan het boeken van een administratie. De rol van de accountant is hierdoor langzaam aan het veranderen. Door de vergaande automatisering verandert de rol van inboeken naar controleren. Het Accountancyportal van InformerOnline is klaar voor deze nieuwe manier van online samenwerken. U ook?

Probeer 30 dagen gratis

Slim Samenwerken

Op een slimme en snelle manier samenwerken met uw klanten, dat kan met InformerOnline. Met het speciale klantenpakket van slechts €5 per maand geef je hen veel extra mogelijkheden.

Voordelen voor uw klant

Workflow Dashboard

Accountants hebben op een speciaal dashboard een overzicht van alle administraties. Aangeleverde documenten, nog te verwerken bankmutaties, de BTW aangifte en openstaande vraagposten, alles is inzichtelijk.

Probeer 30 dagen gratis

Accountancyportal

20per maand
  • Alle basis boekhoudfuncties
  • 1 gebruiker (extra gebruiker €10)
  • 20 inhouse-administraties (>20 €1 per administratie)

Een Rekenvoorbeeld

Situatie 1

U heeft 10 klanten die zelf de boekhouding doen met InformerOnline Boekhouden.

Omdat u tenminste 1 administratie heeft met Boekhouden Basis, Plus of Premium, is het Accountancyportal voor u gratis!

Situatie 2

U heeft 25 klanten waarvoor u zelf alle administratie doet, de klant zelf doet niets.

Omdat u gebruik maakt van een inhouse-administratie, betaalt u €20 per maand voor het Accountancyportal. Bij het Accountancyportal krijgt u standaard 20 inhouse-administraties. Omdat u er 5 meer hebt, betaalt u voor deze administraties €1 per maand (5x €1). In totaal betaalt u dus €25 per maand om deze 25 administraties te kunnen voeren.

Situatie 3

U heeft 2 klanten die zelf de boekhouding doen met Informer en 25 klanten die helemaal niets doen.

Omdat u tenminste één administratie heeft met Boekhouden Basis, Plus of Premium, betaalt u niets voor het Accountancyportal. Bij het Accountancyportal krijgt u standaard 20 inhouse-administraties. Omdat u  5 extra inhouse-administraties gebruikt (klant doet niets), betaalt u voor deze administraties wel 5x €1 per maand. In totaal betaalt u voor al deze administraties dus €5 per maand.

Veilig in de cloud

Dankzij het Keurmerk Zeker-OnLine, dat ontwikkeld is in samenwerking met de Belastingdienst, is de veiligheid van uw administraties optimaal gewaarborgd.

Demonstratie of vragen

Heeft u vragen of wilt u een online demonstratie? Neem dan contact op met het speciale accountantsnummer 085-4016700 of stuur een chat naar de helpdesk!

Webinar

Neem een rondleiding door InformerOnline en ontdek alle functies. Stel bovendien direct al uw vragen!

Naar de webinars!