De voordelen van ING Zakelijk

De voordelen van ING Zakelijk

Veel ondernemers gebruiken een particuliere rekening voor zakelijke doeleinden. Toch heeft het aanvragen van een zakelijke rekening een aantal belangrijke voordelen. Ook bij ING Bank heeft de zakelijke rekening een aantal flinke voordelen. Zeker als je ING Zakelijk combineert met InformerOnline. Speciaal voor jou hebben we een aantal van deze voordelen voor je op een rijtje gezet.

Alles wat je nodig hebt

Natuurlijk heeft een zakelijke ING Rekening alles wat je van een bankrekening mag verwachten. Zo krijg je de toegang tot internetbankieren en een pinpas die je kunt gebruiken voor pinbetalingen en geldopnames. Ook kun je een zakelijke creditcard aanvragen en gebruikmaken van Betaalverzoek Zakelijk. Met Betaalverzoek Zakelijk kun je jouw klanten laten betalen via Whatsapp, een QR-code, e-mail of een sms. Hiermee vergroot je het betaalgemak voor jouw klanten enorm.

Daarnaast kun je met een zakelijke ING rekening gebruik maken van de ING Saldoverdeler. Met de digitale saldoverdeler kun je potjes aanmaken voor onverwachte uitgaven of uitgaven waar je voor wilt sparen. Ieder potje krijgt een eigen naam, icoon en doelbedrag. Op die manier kun je jouw zakelijke financiën nog beter regelen.

Eenvoudig online bankieren

Tegenwoordig kan een bankrekening natuurlijk niet meer zonder mobiele applicatie. Met ING Zakelijk krijg je dan ook toegang tot de ING mobiel bankieren app. Hiermee krijg je een goed overzicht van al jouw bankrekeningen, zowel zakelijk als privé. Je zakelijke transacties worden keurig gescheiden van je privémutaties en toch heb je alles in één app.

Heeft jouw business een internetkassa nodig? Met Kassa Compleet laat je jouw klanten eenvoudig betalen in jouw webwinkel. Precies zoals ze zouden willen, bijvoorbeeld met iDEAL.

Bankieren vanuit je Boekhouding

Met ING Zakelijk kun je jouw bankrekening koppelen aan je boekhouding in InformerOnline. Al je zakelijke transacties komen dan automatisch in je online administratie. Een particuliere bankrekening kun je niet koppelen aan de boekhouding. Bovendien is de koppeling tussen ING Bank en InformerOnline helemaal gratis. Nadat je zakelijke transacties online staan kan de Informer BankRobot de transacties ook nog eens automatisch voor je verwerken. Op die manier is jouw boekhouding sneller bijgewerkt en bespaar jij als ondernemer veel tijd.

Naast een automatische bankkoppeling kun je met ING Zakelijk ook betaalopdrachten versturen vanuit je boekhouding. Het gaat hier om opdrachten voor te incasseren verkoopfacturen of te betalen inkoopfacturen. Je selecteert de te betalen facturen in InformerOnline en stuurt ze direct door naar ING Zakelijk. Nog even inloggen op de web-app van ING, autoriseren en klaar! Met een zakelijke ING rekening krijg je namelijk ook de mogelijkheid om betalingen te incasseren.

Financiering en Risicoscan

Met ING Zakelijke krijg je ook toegang tot de financieringscheck Finchi. Met Finchi krijg je direct inzicht in je financieringsmogelijkheden. In principe krijg je binnen 24 uur antwoord voor een financiering tot €250.000. Na goedkeuring kan de financiering zelfs binnen 2 dagen geregeld zijn. Uiteraard moet je voor grotere aanvragen contact opnemen met een van de zakelijke adviseurs.

Naast financiering kun je ook terecht voor inzicht in je schaderisico’s. Met de Ricisoscan maak je een inschatting van de risico’s en wordt gekeken welke verzekering bij je zou passen. Op die manier kom je niet meer voor verrassingen te staan.

Starters en Marktplaats

Startende ondernemers krijgen hun zakelijke ING rekening de eerste 6 maanden gratis. Bovendien kunnen zij gebruikmaken van allerlei andere startersvoordelen.

De ING is ook bezig met andere zaken dan bankieren. Zo bieden zij allerlei andere producten en services aan via een speciale Marktplaats voor zakelijke producten. Hierin werkt de ING samen met allerlei interne en externe partijen, waaronder InformerOnline.

Al met al kun je als ondernemer flink voordeel hebben aan een zakelijke ING rekening. Zeker als je de bankrekening koppelt met je online boekhouding in InformerOnline. Op die manier maak je minder fouten, maar bespaar je bovenal erg veel tijd! Tijd die jij vast wel beter kunt besteden…

ING Zakelijk
FAQ
Probeer Informer nu 30 dagen gratis
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis

B Corp Month - Wat houdt het in en wat betekent het voor jou als ondernemer?

B Corp Month is een wereldwijde campagne. Elk jaar slaan B Lab en de B Corp gemeenschap hun handen ineen om te vieren wat het betekent om B Corp te zijn.
Lees verder

Sneller winstaangifte doen dankzij de koppeling tussen Nextens en Informer

Dankzij de koppeling tussen Nextens en Informer upload je eenvoudig een brugstaat van je Informer-administrayie in de aangiftesoftware, dat bespaart veel tijd.
Lees verder

Informer en Advies voor Stichtingen lanceren rekeningschema voor ANBI’s

Waar stichtingen eerst zelf hun rekeningschema moesten aanpassen, is er nu een speciaal rekeningschema voor ANBI-stichtingen beschikbaar gesteld in Informer.
Lees verder

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis