Over ons
Over ons2017-07-12T13:22:41+00:00

Boekhouden sneller en eenvoudiger maken

Eind 2016 heeft Informer met de realtime bankkoppeling een wereldprimeur gelanceerd in de wereld van de boekhoudsoftware. Bij Informer hebben we ons vizier op de toekomst, maar ons respect voor het verleden. We zullen nooit vergeten hoe het allemaal begonnen is.

Boekhouden sneller en eenvoudiger maken

In alles meedenken met de ondernemer, zodat boekhouden sneller en eenvoudiger wordt. Dat is waar het bij Informer om draait.

Innovatie brengt ons verder

In een wereld vol innovaties is het belangrijk dat je de juiste oplossingen integreert. Op die manier creëren we een online boekhoudpakket dat ondernemers écht verder helpt. InformerOnline moet ondernemers ontlasten bij hun administratie en niet te ingewikkeld worden. Op die manier kan iedere ondernemer profiteren van ons platform en zelf de boekhouding doen.

Eerlijke prijs

Informer wil een kwaliteitspakket met een eerlijke prijs zijn. De kwaliteit van InformerOnline wordt onder meer onderschreven door het keurmerk Zeker-OnLine. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om waarde toe te voegen tegen een eerlijke prijs. Wij vinden dat ondernemers soms onnodig veel geld betalen voor hun boekhoudsoftware.

Hulp met de hoofdletter H

Als onze gebruikers hulp nodig hebben moeten ze zo snel mogelijk geholpen worden. Dan kunnen ze snel weer verder en houden ze meer tijd over voor de dingen waar ze van houden, en dat is waarschijnlijk niet boekhouden! Het verbeteren van de responstijd en het monitoren van de klanttevredenheid zijn hierbij erg belangrijk. Bij Informer ben je geen nummer en willen we je écht helpen… Feedback van gebruikers is hierbij ook onmisbaar. Dus heb jij tips voor ons, laat het dan vooral weten!