Incontrol en je online boekhouding

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Directe koppeling tussen Incontrol en InformerOnline

Dankzij de koppeling tussen InformerOnline en Incontrol wordt werkbonnen, declaraties en urenregistraties verwerken een stuk eenvoudiger. Je maakt namelijk automatisch werkbonnen aan met de juiste klantgegevens uit InformerOnline. Als de werkbon is afgerond wordt deze automatisch verwerkt tot factuur in InformerOnline. Zo is jouw boekhouding direct op orde zonder handmatige werkzaamheden.

Digitale werkbon

Digitaliseer je werkproces

Het invullen van werkbonnen, registreren van uren en declareren van bonnetjes op papier is niet meer van deze tijd. Met Incontrol digitaliseer je jouw papieren werkbon, urenregistratie of declaratie in een handomdraai. De digitale formulieren kunnen eenvoudig zelf op maat gemaakt worden, geen statische templates meer! Naast het op maat bouwen van een eigen formulier beschikt Incontrol over een Template Store vol standaardformulieren, om jou een vliegende start te geven. Bovendien kan je naast de werkbon eenvoudig alle andere formulieren binnen jouw organisatie digitaliseren, zoals bijvoorbeeld Scope-inspecties, NEN-keuringen, veiligheidsinspecties en checklijsten.

Ervaar het zelf

Met de app van Incontrol kan je als buitendienstmedewerker altijd en overal digitale formulieren invullen. Door de koppeling wordt alle informatie in zowel Incontrol als InformerOnline gesynchroniseerd. Hierdoor kan je bijvoorbeeld je gebruikte materialen rechtstreeks uit de catalogus van InformerOnline halen. Op die manier wordt het allemaal wel erg gemakkelijk!

Probeer Incontrol gratis en vrijblijvend 30 dagen uit.

Koppeling Incontrol

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je je producten en debiteuren volledig geautomatiseerd koppelt aan je serviceafhandeling. Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis