Nmbrs in je online boekhoudprogramma

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Al je loonstroken automatisch verwerken

De koppeling tussen Nmbrs en InformerOnline zorgt ervoor dat het doen van je salarisadministratie een stuk eenvoudiger wordt. Loonstroken en journaalposten worden automatisch ingeboekt en je hoeft deze dus niet helemaal ergens vandaan te halen en te importeren. Dat bespaart je als ondernemer veel tijd, handig!

Boek een live demo!

Uitbetalingen nettoloon verwerken

Nadat je de nettolonen hebt uitbetaald aan je medewerkers, moet je de betalingen natuurlijk ook netjes verwerken. De koppeling tussen Nmbrs en InformerOnline zorgt ervoor dat deze betaling meteen onder de juiste categorie komt te staan. Het verwerken van de betalingen hoef je niet zelf te doen, de Informer BankRobot doet dit namelijk voor jou. Alles wordt dus automatisch geregeld!

Meer over de Informer BankRobot →

BankRobot verwerkt uitbetaling lonen

Nmbrs koppelen in InformerOnline

In InformerOnline kun je Nmbrs activeren via de instellingen in de App Store. Je moet hiervoor wel eerst een API-code van Nmbrs krijgen. Deze moet je op InformerOnline namelijk invullen om de koppeling te kunnen gebruiken. Om de API-code te verkrijgen moet je een account aanmaken bij Nmbrs zelf. Zodra je deze hebt, kun je ongelimiteerd gebruik maken van de koppeling in InformerOnline. Je betaalt uiteraard niet voor de koppeling. Hoewel je wel een abonnement bij Nmbrs moet hebben. Hieraan zitten wel kosten verbonden.

Meer over Nmbrs instellen →

Nmbrs Account Activeren

Salarispakket of niet?

Een salarispakket als Nmbrs is erg handig om op een snelle manier je salarisadministratie te regelen. Je slaat namelijk een aantal lastige stappen over als je de koppeling gebruikt met InformerOnline. Maar wat als je geen of een ander salarispakket gebruikt? In principe zou dit geen probleem zijn met InformerOnline. Zolang je loon journaalposten in een .csv bestand staan kun je ze altijd importeren. Dit kost natuurlijk wel meer tijd..

Kortom, het is geen verplichting om Nmbrs te gebruiken. Hoewel je het jezelf wel een stuk makkelijker zou maken!

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe makkelijk de administratie van werknemers's kosten en lonen kan in het boekhoudpakket van Informer! Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis