De Belastingdienst en Informer

Ondernemers komen regelmatig in aanraking met de Belastingdienst. De Belastingdienst is immers de partij die jou verplicht om een gedegen administratie te voeren. Informer werkt nauw samen met de Belastingdienst om boekhouden zo eenvoudig mogelijk te maken voor ondernemers.

Ontwikkelpartner van de Belastingdienst

Informer is ontwikkelpartner van de Belastingdienst. Zo heeft Informer in samenwerking met de Belastingdienst en Zeker-OnLine een nieuwe btw-aangifte voor ZZP’ers ontwikkeld. Ondernemers kunnen nu niet alleen direct btw-aangifte doen, maar ook nog eens direct betalen met iDEAL. Het doel van zowel De Belastingdienst als Informer is om de administratie zo eenvoudig mogelijk te maken voor ondernemend Nederland.

Ontwikkelpartner Belastingdienst
Belastingdienst Pilot btw-aangifte ZZP

Direct en Veilig aangifte doen

Met InformerOnline kun je de aangifte Omzetbelasting (btw- aangifte) direct naar de Belastingdienst sturen. Via een beveiligde verbinding hoef je niet meer zelf in te loggen bij de Belastingdienst, maar stuur je de aangifte met één druk op de knop direct door. Bovendien kun je jouw btw-aangifte nu ook direct betalen met iDEAL.

Naast de btw-aangifte kun je met InformerOnline ook de Suppletie-aangifte en de Opgaaf ICP naar de Belastingdienst sturen.

Meer over btw-aangifte →

btw aangifte
factuureisen belastingdienst

Factuureisen van de Belastingdienst

Voldoe aan alle 12 de eisen!

De Belastingdienst heeft bepaalde regels opgesteld voor ondernemers, bijvoorbeeld voor de facturatie. Met InformerOnline kun je eenvoudig en snel voldoen aan alle 12 de factuureisen van de Belastingdienst.

Meer over online factureren →

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Je wilt profiteren van de voordelen van een online boekhoudprogramma en dit ook nog eens doen volgens de regels van de Belastingdienst? Dan is de InformerOnline de juiste keuze voor jou. Bekijk in het filmpje hoe simpel het is om online facturen te verwerken en en je btw aangifte te verzorgen en betalen. Makkelijke opgaven met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →