Zettle en je online boekhouding

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling tussen Zettle en InformerOnline

Ben jij ook klaar met het handmatig overtikken van alle bonnen in je administratie vanuit je kassasysteem? Wij hebben de oplossing! Dankzij de koppeling tussen Zettle en InformerOnline gaat dit allemaal automatisch én op de juiste manier. De koppeling kan binnenkort de bonnen zowel individueel doorzetten als in de vorm van een dagelijkse mutatie. Op dit moment worden alle bonnen individueel doorgezet.

Zo maak je minder fouten en profiteer je van tijdbesparing!

Elk uur bijgewerkt!

Ieder uur bijgewerkt!

Koppel je Zettle kassasysteem aan je InformerOnline administratie en deze wordt elk uur automatisch bijgewerkt. Alle nieuwe bestellingen en betalingen komen zo automatisch in de boekhouding. Heb je liever dat de dagomzet in één keer wordt bijgewerkt, dan zal dit dagelijks in je boekhouding worden verwerkt.

De betalingen worden meteen goed verwerkt door de Informer robots. Hierdoor houd je nóg meer tijd over!

Hoeveel betaal ik voor de koppeling?

Voor de koppeling tussen Zettle en InformerOnline rekenen wij zelf geen extra kosten. Ontwikkelaar webwinkelfacturen vraagt een jaarlijks bedrag op basis van het type koppeling en het aantal kassa’s. Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie over de prijzen →

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline! Probeer het gelijk door op de button te klikken.

Hoe koppel ik Informer met Zettle?

Heb je gebruik gemaakt van de proefperiode en ben je overtuigd van het gemak van deze koppeling? Dan kan je heel eenvoudig jouw boekhouding in Informer koppelen aan je kassasysteem van Zettle. Voor het maken van deze koppelingen heb je twee gegevens nodig:

1. De beveiligingscode. Dit is de beveiligingscode waarmee je inlogt bij Informer.
2. Een API sleutel. Deze maak je aan in je Informer account: ga naar naar Instellingen > Algemeen > API-sleutels. Klik vervolgens op de blauwe knop Nieuw. Na het aanmaken van de API sleutel zie je hem in de lijst staan.

Zodra je dit gedaan hebt kun je verder met het installeren van de koppeling.

api sleutel informer

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je kassasysteem naadloos integreert met jouw boekhouding! Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis