Nappkin en je online boekhouding

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling tussen Nappkin en InformerOnline

Je boekhouding altijd up-to-date dankzij de automatische koppeling tussen Informer en Nappkin. Iedere ochtend stuurt Nappkin de omzet- en kasgegevens van de voorgaande dag door naar Informer. Hierdoor houd jij altijd grip op al het kasverkeer. Met de koppeling tussen Informer en Nappkin wordt jouw boekhouding automatisch bijgewerkt met de omzet van de voorgaande dag. Waar wacht je nog op?!

Elk uur bijgewerkt!

Hoe werkt deze koppeling?

Zoals voor alle onderdelen in Nappkin geldt ook voor de koppeling met Informer dat je niets extra’s betaalt. Om de koppeling te installeren ga je naar: https://my.nappkin.nl/login. Zodra je bent ingelogd verleen je allereerst toegang tot de boekhouding aan Nappkin. Om je boekhouding te autoriseren moet je een API sleutel maken in je Informer account. Ga naar naar Instellingen > Algemeen > API-sleutels. Klik vervolgens op de blauwe knop Nieuw. Na het aanmaken van de API sleutel zie je hem in de lijst staan. Deze sleutel voeg je vervolgens toe in Nappkin.

Elk uur bijgewerkt!

What’s next?

Zodra de autorisatie voltooid is kies je de juiste administratie en leg je de juiste mapping van betaalmethodes en omzetgroepen en grootboekrekeningen vast. Als je alle onderdelen hebt gekoppeld kan je een testboeking naar Informer sturen. Je kunt zo controleren of alles goed is geconfigureerd.

Handleiding voor de koppeling

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je kassasysteem naadloos integreert met jouw boekhouding! Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis