Nappkin en je online boekhouding

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling tussen Nappkin en InformerOnline

Je boekhouding altijd up-to-date dankzij de automatische koppeling tussen Informer en Nappkin. Iedere ochtend stuurt Nappkin de omzet- en kasgegevens van de voorgaande dag door naar Informer. Hierdoor houd jij altijd grip op al het kasverkeer. Met de koppeling tussen Informer en Nappkin wordt jouw boekhouding automatisch bijgewerkt met de omzet van de voorgaande dag. Waar wacht je nog op?!

Elk uur bijgewerkt!

Hoe werkt deze koppeling?

Zoals voor alle onderdelen in Nappkin geldt ook voor de koppeling met Informer dat je niets extra’s betaalt. Om de koppeling te installeren ga je naar: https://my.nappkin.nl/login. Zodra je bent ingelogd verleen je allereerst toegang tot de boekhouding aan Nappkin. Om je boekhouding te autoriseren moet je een API sleutel maken in je Informer account. Ga naar naar Instellingen > Algemeen > API-sleutels. Klik vervolgens op de blauwe knop Nieuw. Na het aanmaken van de API sleutel zie je hem in de lijst staan. Deze sleutel voeg je vervolgens toe in Nappkin.

Elk uur bijgewerkt!

What’s next?

Zodra de autorisatie voltooid is kies je de juiste administratie en leg je de juiste mapping van betaalmethodes en omzetgroepen en grootboekrekeningen vast. Als je alle onderdelen hebt gekoppeld kan je een testboeking naar Informer sturen. Je kunt zo controleren of alles goed is geconfigureerd. De boeking zal na controle weer verwijderd moeten worden.

Handleiding voor de koppeling


Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Gebruik jij Nappkin en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis