Online Incasso en je online boekhoudprogramma

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

InformerOnline en Online Incasso

Heb je klanten die maar niet willen betalen? Zelfs niet na een herinnering en aanmaning te versturen? Dan kun je er voor kiezen om een incassoprocedure te starten. De koppeling van InformerOnline en Online Incasso zorgt ervoor dat dit hele proces flink wat makkelijker wordt.

Debiteuren beheren met SnellerBetaald

Onder het kopje Herinneringen in InformerOnline kun je de functie SnellerBetaald vinden. In SnellerBetaald vind je een overzicht van het debiteurenbeheer. Dit bestaat uit 5 stappen. Het begint bij het vervallen van de uiterste betaaldatum. Vervolgens kun je als stap 2 makkelijk een herinnering sturen. Daarna zou je een aanmaning kunnen sturen in stap 3. Helpen die dingen niet ga je naar stap 4; Pre-Incasso. Als laatste stap kom je uit bij het inschakelen van een incassobureau. De koppeling met Online Incasso zorgt ervoor dat de openstaande dossiers automatisch verstuurd worden. Zo kun je in slechts één klik deze procedure starten!

5 stappen van SnellerBetaald

De betalingen verwerken

Heeft één van de stappen zin gehad? Dan heb je de betaling waarschijnlijk ontvangen. Met of zonder de hulp van Online Incasso. De betaling zal nu verwerkt moeten worden. Maar ook voor je überhaupt een dergelijk proces start moet je zorgen dat de betalingen goed worden verwerkt. Het is namelijk niet zo netjes als klanten incassoberichten binnenkrijgen terwijl ze gewoon betaald hebben. Hiervoor heb je de Informer BankRobot, die er altijd voor zal zorgen dat je betalingen netjes verwerkt zijn. Op die manier hoef je hier zelf geen tijd en moeite meer in te stoppen!

BankRobot verwerkt je betalingen

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Dan ben je bij InformerOnline aan het juiste adres. Bekijk in het filmpje hoe makkelijk het eigenlijk is om bijvoorbeeld een incassoproces te starten (of voorkomen) en dingen zoals de btw aangifte te regelen. Dit wordt allemaal heel gemakkelijk gemaakt met InformerOnline!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis