Sisow in je online boekhoudprogramma

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Alle betalingsmogelijkheden van Sisow

De koppeling van InformerOnline en Sisow maakt het doen van betalingen erg simpel. Jouw klanten kunnen via alle methoden van Sisow betalen. Bijvoorbeeld iDEAL. Op die manier kun je je klanten tevreden houden. De betalingen worden verwerkt door het programma dus jij hoeft je daar niet meer druk over te maken!

Sisow betalingen automatisch verwerkt

Automatische verwerking van betalingen

Omdat InformerOnline en Sisow een directe koppeling hebben, worden alle facturen automatisch verwerkt door het systeem. Op het moment dat je klant de factuur betaalt, verwerkt de Informer BankRobot de betaling op de juiste manier. Zo ziet je administratie er gelijk goed uit!

Meer over automatisch boekhouden →

Sisow koppelen in InformerOnline

De Sisow koppeling kun je activeren via de instellingen in de App Store. Hiervoor moet je wel even een Sisow account maken. Je betaalt daarvoor geen abonnementskosten, maar alleen vaste kosten per betaling. Dit vaste bedrag fluctueert wel, op de website van Sisow kun je checken hoe hoog het nu is. Zo kun je onbeperkt gebruik blijven maken van Sisow betalingen!

Sisow account aanmaken

Wel of niet een betaalprovider gebruiken?

Een betaalprovider als Sisow gebruiken is erg fijn voor klanten. Zij kunnen namelijk erg gemakkelijk je factuur online betalen. Daarnaast helpt het jou je administratie te automatiseren. Als jij gebruik maakt van een betaalprovider kun je er ook voor kiezen een QR-code toe te voegen aan jouw facturen zodat jouw klanten op deze manier facturen kunnen betalen. Met een betaalprovider bespaar je dus tijd en moeite voor zowel jezelf als voor je klanten!

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je feilloos betalingen beheert en Informer voor jou 99% van de werkzaamheden automatiseert via robotic accounting! Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis