Mollie in je online boekhoudprogramma

Koppel Mollie aan je boekhouding van InformerOnline en laat je klanten eenvoudiger en sneller betalen!

Alle Mollie betalingsmethoden

Met de koppeling tussen Mollie en InformerOnline kun je je klanten via alle verschillende betalingsmethoden van Mollie laten betalen. Bijvoorbeeld iDEAL, creditcard of op een andere manier. Betalingen met Mollie worden vervolgens direct verwerkt in de administratie door slimme robots. Op deze manier hoef je hier niet meer naar om te kijken. Superhandig!

Gratis Testen!
Alle functies
Koppeling InformerOnline en Mollie
Mollie betaling verwerkt

Betalingen makkelijk verwerken

Dankzij de koppeling van Mollie en InformerOnline kunnen klanten jouw facturen snel en eenvoudig betalen. Nadat de klant de factuur heeft betaald, wordt de betaling verwerkt in het systeem. Dit doet onze Informer BankRobot helemaal zelf!

Meer over de Informer BankRobot →

Mollie koppelen in InformerOnline

Je kunt Mollie in InformerOnline via de instellingen activeren in de App Store. Hiervoor moet je wel een gratis account bij de betaalprovider aanmaken. Je betaalt Mollie daarna een vast bedrag per transactie. Of je nou een betaling van €10 of €10.000 verwerkt. Het kan zijn dat deze kosten fluctueren, maar gelukkig kun je dat altijd volgen via de website van Mollie. InformerOnline rekent geen extra kosten voor de koppeling.

Meer over Mollie instellen →

Mollie Activeren

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Je wilt profiteren van de voordelen van online boekhouden en je klanten eenvoudig laten betalen. Dan is de InformerOnline de juiste keuze voor jou. Bekijk in het filmpje hoe simpel het is om facturen te laten verwerken en en je btw aangifte te verzorgen. Dit is allemaal een eitje met InformerOnline!

Start gratis!

Een betaalprovider of niet?

Een betaalprovider als Mollie gebruiken is met name makkelijk voor je klanten. Zij kunnen namelijk in één klik je factuur online betalen. Ook helpt het jou je administratie te automatiseren. Maar wat nou als je geen provider hebt of wilt? Dan hoeft dit geen probleem te zijn met InformerOnline. Je kunt namelijk ook altijd QR-codes toevoegen aan jouw facturen waardoor het voor je klant nog steeds gemakkelijk is. Hoewel je dan zelf steeds deze QR-code moet toevoegen.

Met een betaalprovider bespaar je dus vooral jezelf tijd en moeite!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →