Mollie in je online boekhoudprogramma

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Alle Mollie betalingsmethoden

Met de koppeling tussen Mollie en InformerOnline kun je je klanten via alle verschillende betalingsmethoden van Mollie laten betalen. Bijvoorbeeld iDEAL, creditcard of op een andere manier. Betalingen met Mollie worden vervolgens direct verwerkt in de administratie door slimme robots. Op deze manier hoef je hier niet meer naar om te kijken. Superhandig!

Mollie betaling verwerkt

Betalingen makkelijk verwerken

Dankzij de koppeling van Mollie en InformerOnline kunnen klanten jouw facturen snel en eenvoudig betalen. Nadat de klant de factuur heeft betaald, wordt de betaling verwerkt in het systeem. Dit doet onze Informer BankRobot helemaal zelf!

Mollie koppelen in InformerOnline

Je kunt Mollie in InformerOnline via de instellingen activeren in de App Store. Hiervoor moet je wel een gratis account bij de betaalprovider aanmaken. Je betaalt Mollie daarna een vast bedrag per transactie. Of je nou een betaling van €10 of €10.000 verwerkt. Het kan zijn dat deze kosten fluctueren, maar gelukkig kun je dat altijd volgen via de website van Mollie. InformerOnline rekent geen extra kosten voor de koppeling.

Meer over Mollie instellen →

Mollie Activeren

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je feilloos betalingen beheert en Informer voor jou 99% van de werkzaamheden automatiseert via robotic accounting! Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis