//Belastingdienst
Belastingdienst 2017-12-28T15:53:16+00:00

Belastingdienst

Informer heeft het Keurmerk Zeker-OnLine. Dit keurmerk, mede ontwikkeld door de Belastingdienst, laat zien welke online boekhoudpakketten veilig en betrouwbaar zijn. Mede dankzij het keurmerk heeft Informer een beveiligde verbinding met de Belastingdienst. Op die manier kunnen diverse aangiftes direct vanuit InformerOnline naar de Belastingdienst worden gestuurd.

Aangifte Omzetbelasting (BTW Aangifte)

Ondernemers, accountants en boekhouders kunnen de aangifte Omzetbelasting (BTW Aangifte) direct vanuit InformerOnline naar de Belastingdienst sturen. Bij iedere handeling in de boekhouding wordt de BTW aangifte direct uitgerekend. Vervolgens wordt de aangifte met één klik naar de Belastingdienst gestuurd. Hiervoor zijn geen aanvullende certificaten of licenties voor nodig.

Meer over de BTW aangifte

Suppletie aangifte

Natuurlijk kunnen ook in de aangiftes naar de Belastingdienst foutjes sluipen. Gelukkig kunnen deze eenvoudig worden gecorrigeerd met een Suppletie-aangifte. Met InformerOnline kun je ook de Suppletie-aangifte direct naar de Belastingdienst versturen.

Opgaaf Intracommunautaire Prestaties (Opgaaf ICP )

Als er producten of diensten aan het buitenland worden verkocht, ben je als ondernemer verplicht om Opgaaf  ICP te doen. Als je alle buitenlandse verkopen netjes verwerkt kun je aan het eind van de periode direct de Opgaaf ICP naar de Belastingdienst versturen.

Webinars

Wil je een live-webinar zien of een webinar over een specifiek onderwerp, bekijk dan snel ons aanbod.

Bekijk het aanbod

Boekhouden voor Beginners

Wil je wat meer informatie over boekhouden in het algemeen? Ga dan naar onze gratis mini-cursus. Daar ontdek je dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Direct kijken