Triodos Koppeling

Heb je een zakelijke rekening bij Triodos? Informer zorgt ervoor dat al je zakelijke transacties automatisch in je boekhouding verschijnen.

Triodos transacties allemaal online

In ons online boekhoudprogramma InformerOnline erg makkelijk om al je zakelijke Triodos transacties te verwerken. Daarvoor moet je alleen even je mutaties te downloaden en online te zetten. Het programma verwerkt deze meteen. Daardoor ziet je administratie er meteen netjes uit en bespaar je als ondernemer flink wat tijd.

Triodos boekhouden in InformerOnline

Jouw Triodos transacties op de timeline

Ons online boekhoudprogramma verwerkt alle betalingen gedaan vanaf je gekoppelde Triodos account. Transacties die je dus via je bank doet zet het programma netjes in de Informer BankTimeLine.

Meer over de BankTimeLine →

Triodos transacties timeline

Bankmutaties worden automatisch verwerkt

De BankRobot in ons boekhoudprogramma zoekt helemaal zelf naar matches tussen transacties van je Triodos rekening en je in- en verkoopfacturen. Ook kun je nieuwe opdrachten aanleren aan de BankRobot. Deze zal die dan ook altijd automatisch gaan verwerken.

Meer over de Informer BankRobot →

informer bankrobot

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Als jij wilt profiteren van de voordelen van een online boekhoudprogramma en een rekening hebt bij Triodos. Bekijk dan nu in het filmpje hoe makkelijk het is om facturen in te boeken en bonnetjes te uploaden. Bovendien leer je hoe de Bankrobot jouw transacties verwerkt. Daarnaast is het in InformerOnline ook ongelofelijk eenvoudig om je btw aangifte te versturen naar de Belastingdienst of betalingen via iDEAL te verwerken.

Start gratis!

Waarom ook een zakelijke rekening openen?

De boekhouding bestaat uit een heleboel verschillende transacties. Een voorbeeld is het betalen of betaald krijgen van facturen. Iets wat geen onderdeel is van de boekhouding zijn privé-aankopen. Daarom is het vaak een goed idee om een zakelijke rekening te openen. Je scheidt namelijk niet alleen je privé-aankopen van zakelijke aankopen. Ook is het een stuk professioneler dan alleen een privérekening hebben. Bekijk ook meer voordelen van een zakelijke bankrekening.

Welk bestandsformaat moet ik gebruiken voor mijn mutaties?

Op de website van de desbetreffende bank kun je uit twee verschillende bestanden kiezen bij het downloaden van de mutaties. De .MT940 en .CAMT053. Wij adviseren om het .CAMT053 bestand te kiezen. Dit bestandstype is namelijk de nieuwste. Ook voorkomt het dubbele mutaties en geeft het meer informatie dan andere bestandstypes. Bekijk snel hoe je de bankbestanden kunt downloaden bij Triodos.

Nu ook direct koppelen met Triodos

Directe koppeling tussen de Triodos en Informer Online  Je kunt nu ook een directe automatische koppeling maken tussen de Triodos en Informer. We maken daarvoor gebruik van de nieuwe PSD2 wetgeving, en een 3e partij die ons verbind: myponto.com  Met deze oplossing wordt je bank elk uur bijgewerkt, en kun je zo ook in Informer altijd je (bijna) laatste banksaldo zien. Klik hier voor meer informatie.