InformerOnline Browser Support

Ervaar je problemen met InformerOnline? Of ben je gewoon benieuwd welke browsers ondersteund worden door Informer? Hier vind je alle informatie over de functionaliteit van ons programma in verschillende browsers.

Welke browsers worden ondersteund door Informer?

Het gebruik van de browsers Google Chrome en Safari van Apple worden actief ondersteund door Informer. Door de veelzijdigheid en complexheid van ons product kunnen we geen 100% functionaliteit in andere browsers garanderen.  We ontvangen daarom graag meldingen over onvolkomenheden ervaren in andere browsers, maar kunnen niet altijd een oplossing garanderen door de beperkte mogelijkheden van sommige browsers.

InformerOnline Browser Support
InformerOnline Browser Support

Problemen met InformerOnline in een andere browser?

Bij Informer zijn we altijd bezig om onze software te optimaliseren. Wij ontvangen daarom graag een melding van klanten als zij problemen ervaren met ons programma zodat wij dit kunnen oplossen. Maak jij gebruik van een andere browser en ervaar je problemen met InformerOnline? Laat het ons dan weten via de chat! Dan kunnen we samen kijken of en hoe we dit probleem kunnen oplossen.

Meer hulp artikelen

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →