Teamviewer en InformerOnline

Kom je er niet uit tijdens het doen van je boekhouding? Dan kun je de helpdesk benaderen. Als het hen niet in één keer lukt om je te helpen kunnen zij via Teamviewer met jou meekijken!

Wat is Teamviewer?

Teamviewer is een programma waarmee je jouw computer kunt verbinden met een andere computer. En dat op een veilige manier! Hiermee kun je dus eigenlijk het scherm overnemen van een andere computer. Wel moet er natuurlijk eerst toestemming zijn van beide kanten en moet Teamviewer op beide computers geïnstalleerd zijn. Je kunt het programma gratis downloaden via de website van Teamviewer.

DOWNLOAD GRATIS
Hoe werkt Teamviewer?

Hoe werkt Teamviewer met InformerOnline

Het kan natuurlijk voorkomen dat je de draad even kwijt bent tijdens het doen van de boekhouding. Gelukkig hebben wij een helpdesk voor dit soort momenten! Je kunt de helpdesk altijd benaderen met je vragen. Deze zullen zij dan zo snel mogelijk beantwoorden. Lukt het een helpdeskmedewerker ook niet je probleem direct op te lossen? Dan kan hij jou vragen om Teamviewer te activeren. Zo word jij op een veilige en efficiënte manier geholpen met je probleem!

Let op! Onze helpdeskmedewerkers zijn geen boekhouders. Voor echte boekhoudkundige vragen kun je het best je accountant benaderen.

Robotic Accounting om tijd en kosten te besparen!

Je online boekhouding bijhouden is helemaal niet moeilijk! In het online boekhoudprogramma InformerOnline, wordt jouw boekhouding helemaal automatisch op orde gehouden. Dat is te danken aan Robotic Accounting. Wat betekent dat robots binnen het programma de moeilijke taken op zich nemen.

Meer over Robotic Accounting →

Robotic Accounting
Bekijk alle Functies
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →