ASN Zakelijk en je online boekhouding
ASN Zakelijk en je online boekhouding2018-06-13T12:55:18+00:00

De banktransacties van je zakelijke ASN rekening in je Online boekhouding

Heb je een zakelijke ASN rekening? Zorg er dan ook voor dat al je zakelijke transacties in je boekhouding verschijnen.

ASN zakelijk en InformerOnline

Download je zakelijke banktransacties bij  ASN Zakelijk en zet ze online

Ga naar de website van je zakelijke ASN bankrekening, log in en download je bankmutaties. Vervolgens kun je de mutaties eenvoudig importeren bij InformerOnline. Al je banktransacties zullen nu netjes worden weergegeven in de Informer BankTimeline. Hier kun je ze snel en eenvoudig verwerken.

informer banktimeline

Automatische verwerking van je bankmutaties

Laat de Informer BankRobot automatisch zoeken naar matches tussen betalingen en in- of verkoopfacturen. Of leer de BankRobot nieuwe opdrachten zodat hij ook deze automatisch voor je zal verwerken.

informer bankrobot

Slim Online Boekhouden met InformerOnline

Bekijk hoe je kunt profiteren van een snelle en efficiënte boekhouding met InformerOnline. Van het sturen van verkoopfacturen tot de BTW aangifte.

Vraag hier je Demo aan !

Waarom moet ik een zakelijke rekening gebruiken?

Als ondernemer betaal je zelf de bonnen en facturen van je leveranciers en worden je verkoopfacturen door je klanten betaald. Deze betalingen zijn allemaal onderdeel van je boekhouding. Jouw privétransacties maken GEEN deel uit van je administratie. Om je zakelijke en privé transacties goed te kunnen onderscheiden van je privé transacties is het belangrijk dat je een zakelijke bankrekening opent. Daarnaast staat een zakelijke bankrekening een stuk professioneler dan een privé-rekening.

Welk bestandsformaat moet ik downloaden bij mijn bank?

Over het algemeen heb je bij het downloaden van je bankmutaties de keuze uit twee verschillende formaten, een .MT940 en een .CAMT053 bestand. Als je de keuze hebt uit deze twee bestanden is het aan te raden om te kiezen voor het .CAMT053 bestand. Dit type bestand is nieuwer, voorkomt dubbele mutaties en geeft meer informatie dan het andere type bestand.

Waarom heeft InformerOnline geen directe koppeling met de ASN Bank?

InformerOnline wil automatisch koppelingen met alle Nederlandse banken realiseren en heeft daarom contact met nagenoeg alle banken. Probleem is dat de banken vaak niet voldoende capaciteit beschikbaar hebben om de koppelingen technisch werkend te krijgen. Daarnaast is de huidige generatie bankkoppelingen vrij gedateerd en zijn de banken verplicht om medio 2018 een nieuwe zogenaamde PTSD-koppeling online te hebben. Heb jij een zakelijke rekening bij de ASN bank en zou je graag een automatische koppeling willen met InformerOnline, laat dit dan weten aan jouw bank.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE