De Belastingdienst en Informer

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Ontwikkelpartner van de Belastingdienst

Informer is ontwikkelpartner van de Belastingdienst. Zo heeft Informer in samenwerking met de Belastingdienst en Zeker-OnLine een nieuwe btw-aangifte voor ZZP’ers ontwikkeld. Ondernemers kunnen nu niet alleen direct btw-aangifte doen, maar ook nog eens direct betalen met iDEAL. Het doel van zowel De Belastingdienst als Informer is om de administratie zo eenvoudig mogelijk te maken voor ondernemend Nederland.

Ontwikkelpartner Belastingdienst
Belastingdienst Pilot btw-aangifte ZZP

Direct en Veilig aangifte doen

Met InformerOnline kun je de aangifte Omzetbelasting (btw- aangifte) direct naar de Belastingdienst sturen. Via een beveiligde verbinding hoef je niet meer zelf in te loggen bij de Belastingdienst, maar stuur je de aangifte met één druk op de knop direct door. Bovendien kun je jouw btw-aangifte nu ook direct betalen met iDEAL.

Naast de btw-aangifte kun je met InformerOnline ook de Suppletie-aangifte en de Opgaaf ICP naar de Belastingdienst sturen.

Meer over btw-aangifte →

btw aangifte

Factuureisen van de Belastingdienst

Voldoe aan alle 12 de eisen!

De Belastingdienst heeft bepaalde regels opgesteld voor ondernemers, bijvoorbeeld voor de facturatie. Met InformerOnline kun je eenvoudig en snel voldoen aan alle 12 de factuureisen van de Belastingdienst.

Meer over online factureren →

factuureisen belastingdienst

Starten met Informer

Je wilt profiteren van de voordelen van een online boekNog vragen? Boek een gratis live demo! houdprogramma en dit ook nog eens doen volgens de regels van de Belastingdienst? Dan is de InformerOnline de juiste keuze voor jou.

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis