Affiliates

Verdien met InformerOnline!

Heb jij een website of ander medium waarmee je InformerOnline wil promoten? Dat kan! Voor iedere bezoeker die een proefaccount aanmaakt en door jou is doorgestuurd ontvang je een vergoeding. Bekijk hieronder meer informatie over ons affiliatieprogramma.

Wat is affiliate marketing?

Bij affiliate Marketing worden bedrijven gepromoot door andere partijen; publishers. Publishers zijn websites of andere media die relevante bezoekers doorsturen naar een bepaald bedrijf; de adverteerder. De adverteerder betaalt een vergoeding als een van de doorgestuurde bezoekers overgaat tot een transactie. Deze vergoeding bedraagt meestal enkele procenten van het aankoopbedrag.

Affiliate programma van InformerOnline

Ben je op zoek naar extra inkomsten voor jouw website? Neem dan gratis deel aan het affiliate programma van InformerOnline. Iedere bezoeker die via jouw website een proefaccount bij ons afsluit wordt geregistreerd. En daar krijg jij een vergoeding voor!

Hoe kan ik deelnemen?

Het affiliate programma van Informer is in samenwerking met een van onze partners, Daisycon. Nadat je je bij Daisycon hebt aangemeld en alles goedgekeurd is, krijg je de beschikking over het promotiemateriaal van InformerOnline. Vervolgens worden alle proefaccounts van bezoekers die via jouw website komen geregistreerd en kun je direct geld verdienen.

Mocht je zelf ideeën hebben over de samenwerking met InformerOnline, dan kun je altijd contact opnemen met Daisycon. Samen zullen we vervolgens bespreken wat de mogelijkheden zijn.