HoorayHR en je online boekhouding

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling tussen InformerOnline en HoorayHR

Groeit je team en nemen de declaratieformulieren en bonnetjes toe op je bureau? Met de koppeling tussen InformerOnline en HoorayHR kun je eenvoudig de stroom aan bonnetjes digitaliseren en automatisch in je boekhouding verwerken. Door HoorayHR en Informer te koppelen, kunnen medewerkers via de HoorayHR app bonnetjes scannen (en bv verlofaanvragen). De declaratie wordt door de ondernemer goedgekeurd en komt via de integratie direct als UBL beschikbaar. Doordat HoorayHR gebruik maakt van UBL zijn alle gegevens direct ingevuld en hoef is de declaratie met één druk op de knop verwerkt in je administratie. Zo is jouw boekhouding eenvoudig zelf te regelen en direct perfect op orde!

Koppeling InformerOnline en HoorayHR

Alles-in-één HR oplossing voor MKB’ers

HoorayHR is een alles-in-één HR systeem ontwikkeld voor ondernemers. Met HoorayHR automatiseer je al je HR processen. Zo worden taken voor bijvoorbeeld het bijhouden van vakantiedagen, digitale personeelsdossiers, contractbeheer en declaraties direct voor je geregeld. Jouw hele team heeft direct toegang tot hun eigen personeelsdossier. Zo kunnen medewerkers met de personeelsapp eenvoudig hun dossier inzien, verlof aanvragen, bonnetjes scannen en uren registreren. Easy toch?

Om te zorgen dat de bonnetjes niet meer los blijven slingeren, of dat declaratieformulieren niet tijdig worden verwerkt, zorgt de koppeling tussen HoorayHR en InformerOnline voor een snel, foutloos en geautomatiseerd proces voor de verwerking de declaraties. Als ondernemer verwerk je declaraties met één klik op de knop. De koppeling tussen InformerOnline en HoorayHR maakt het daarom makkelijker om declaraties op de juiste manier te verwerken!

Lees hier meer over de voordelen van de koppeling →

Declaraties HoorayHR

Integreer HoorayHR eenvoudig met Informer.

De HR tool van HoorayHR is heel eenvoudig te integreren met Informer. Ga naar de website van HoorayHR en activeer de integratie. Hier lees je hoe je Informer eenvoudig integreren met HoorayHR. Heb je nog geen account bij HoorayHR, dan kun je de tool 14 dagen gratis uitproberen. Zodra de integratie is actief is worden alle declaraties direct bij Informer ingeschoten.

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe makkelijk de administratie van werknemers's kosten en lonen kan in het boekhoudpakket van Informer! Boek een gratis live demo!  

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis