Koppeling tussen Informer en Speedbooks Online rapportagesoftware

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Jouw boekhouding koppelen aan Speedbooks

Speedbooks is een gebruiksvriendelijke rapportagesoftware waarmee je heel eenvoudig overzichtelijke financiële rapportages zoals managementrapportages, jaarrekeningen en begrotingen kunt maken. Dankzij de koppeling tussen Informer en Speedbooks kun je automatisch financiële rapporten laten maken met de data uit jouw Informer administratie. Op die manier heb jij in een paar stappen een uitgebreid en aanpasbaar dashboard in Speedbooks welke je automatisch kunt laten verversen. Zo heb jij altijd en overal real-time inzicht in jouw administratie!

Elk uur bijgewerkt!

De koppeling met Speedbooks voor ondernemers

Met deze koppeling wordt er aan de hand van jouw gegevens in InformerOnline automatisch een financieel dashboard gegenereerd, welke je zelf nog kunt aanpassen! Zo kun je widgets toevoegen voor debiteuren en crediteuren, maar ook grafieken inladen over de omzet en kosten van de afgelopen periode. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit! Daarnaast zijn de rapporten vanuit Speedbooks in Excel formaat te exporteren.

De koppeling met Speedbooks voor accountants

De koppeling tussen Informer en Speedbooks is ook interessant voor accountants. Zo kun jij de rapportagesoftware gebruiken om jouw klanten een razendsnel en op maat gemaakte overzicht te geven van hun cijfers! Wil je bepaalde data presenteren aan een klant maar niet alle gegevens in één keer vrijgeven? Ook dat is mogelijk. Dankzij de flexibiliteit van het programma kan je zelf kiezen welke data jij wel en niet gebruikt in jouw dashboard. Een echte rapportage op maat dus!

Accountant Speedbooks
Elk uur bijgewerkt!

Vrijblijvend proberen?

Probeer Speedbooks nu drie maanden voor slechts €30,-. Met de Speedbooks proefversie kun je vrijblijvend ontdekken wat hun rapportagesoftware voor jouw bedrijf kan betekenen.

Eerst meer informatie? Dan ben je van harte welkom een gratis webinar te volgen bij Speedbooks. Elke woensdagochtend om 11 uur laten zij jou door duidelijke voorbeelden zien wat Speedbooks voor jou kan betekenen. Voor aanmelding, meer informatie en al jouw vragen, kijk je op www.speedbooks.com, of bel je naar: 0513 820 130.

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Wil jij graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis