Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden2018-06-13T12:42:26+00:00

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden

InformerOnline verdient complimenten op het gebied van Service en Prijs/kwaliteit.

Het is mooi dat een vooraanstaand onderzoeksbureau als GBNED ons als eerste pakket waardeert met het keurmerk Betrouwbaar Boekhouden. Het geeft een belangrijk signaal naar ondernemers die op die manier zeker weten dat zij zaken doen met een pakket dat betrouwbaar en goed is.“

Peter Potters, Commercieel Directeur

Informer behaalt als eerste in Nederland het Keurmerk “Betrouwbaar Boekhouden”

Gerard Bottemanne van onderzoeksbureau GBNED beoordeelt boekhoudpakketten onder de naam ‘Boekhoudsoftware op de testbank’ en onderschrijft dit met het keurmerk Betrouwbaar Boekhouden. Alleen boekhoudpakketten waarbij alle normen in orde zijn ontvangen het keurmerk.

InformerOnline is het eerste boekhoudpakket in Nederland dat de testen met succes heeft doorstaan. Met name op het gebied van Service en Prijs/Kwaliteit hebben we de complimenten van GBNED ontvangen.

keurmerk betrouwbaar boekhouden

Onderzoeksbureau GBNED
Gerard Bottemanne van Onderzoeksbureau GBNED is een grote bekende in de markt van boekhoudsoftware. GBNED test de boekhoudsoftware uitvoerig aan de hand van een uitgebreid normenkader, met name gericht op functionaliteit voor de ondernemer.

Webinar

Neem een rondleiding door InformerOnline en ontdek alle functies. Stel bovendien direct al je vragen!

Naar de webinars!

Boekhouden voor Beginners

Check de mini cursus boekhouden. Hier zul je zien dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Naar de mini cursus
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE