/Informer en de Belastingdienst
Informer en de Belastingdienst2018-06-06T13:13:57+00:00

Informer en de Belastingdienst

Ondernemers komen regelmatig in aanraking met de Belastingdienst. De fiscus is immers de partij die hen verplicht om een gedegen administratie te voeren. Mede daarom heeft Informer goed contact met de Belastingdienst.

Bewezen online veiligheid!

Online veiligheid is voor de Belastingdienst een belangrijk thema. De administratie van ondernemers moet immers goed bewaard worden om te voldoen aan de wettelijke bewaarplicht. Mede hierdoor heeft de Belastingdienst zich actief bemoeid met het opstellen van een normenkader voor online boekhoudsoftware. Boekhoudsoftware die voldoet aan deze eisen krijgt hiervoor het Keurmerk Zeker-OnLine. De Belastingdienst merkt keurmerkhouders aan als veilig en betrouwbaar.

keurmerk zeker online

Direct en Veilig aangifte doen

Met InformerOnline kun je de aangifte Omzetbelasting (BTW aangifte) direct naar de Belastingdienst sturen. Via een beveiligde verbinding van een van onze partners hoef je niet meer zelf in te loggen en verstuur je de aangifte met één druk op de knop.

Naast de BTW aangifte kun je met InformerOnline ook de Suppletie-aangifte en de Opgaaf ICP naar de Belastingdienst sturen.

Meer over de BTW aangifte
btw aangifte
factuureisen belastingdienst

Factuureisen van de Belastingdienst

Voldoe aan alle 12 de eisen!

De Belastingdienst heeft bepaalde regels opgesteld voor ondernemers, bijvoorbeeld voor de facturatie. Met InformerOnline kun je eenvoudig en snel voldoen aan alle 12 de factuureisen van de Belastingdienst.