Kennispartner ZZP Nederland
Kennispartner ZZP Nederland2018-07-13T11:47:47+00:00

Officiële Kennispartner ZZP Nederland

Informer is sinds 2008 officieel kennispartner van ZZP Nederland. ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke ondernemersorganisatie voor ZZP’ers in Nederland

ZZP’ers kunnen zelf hun boekhouding doen

Informer is kennispartner van ZZP Nederland op het gebied van de administratie en boekhouding. Hoofddoel van ZZP Nederland is om belemmeringen en onduidelijkheden rondom het ondernemerschap, zoals de boekhouding, weg te nemen bij zelfstandigen. Met InformerOnline kunnen ZZP’ers snel en eenvoudig zelf hun administratie bijhouden. Op die manier kunnen zij flink besparen en hebben zij veel beter inzicht in hun financiën.

Leden van ZZP Nederland kunnen gratis online factureren met de online boekhoudsoftware van Informer (t.w.v. €5 per maand). Op die manier is de eerste besparing van €60 per jaar al binnen!

Direct aanvragen!
professioneel online factureren voor leden van zzp nederland
kennispartner zzp nederland

Voldoe aan de 12 factuureisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst heeft bepaalde spelregels voor het maken van een verkoopfactuur. Deze eisen zijn niet heel ingewikkeld, maar wel verplicht. Met InformerOnline voldoe je eigenlijk altijd aan de factuureisen van de Belastingdienst.

Daarnaast kun je ook het betaalgemak voor je klanten of opdrachtgevers vergroten. Bijvoorbeeld door de speciale QR-code te plaatsen of te koppelen met een van de betaalproviders.

factureren met de ipad
gratis cursus boekhouden voor zzp

Gratis Minicursus Boekhouden voor ZZP’ers

Boekhouden voor Beginners

Speciaal voor ZZP’ers hebben we een minicursus boekhouden ontwikkeld. Doel van deze cursus is niet om een ZZP’er op te leiden tot boekhouder, maar hen net dat beetje achtergrondkennis te geven om zelf de boekhouding te kunnen doen.

Direct naar de Minicursus!

Gratis factureren voor leden van ZZP Nederland

Voldoe aan alle eisen

Met InformerOnline voldoe je aan de 12 factuureisen van de Belastingdienst en ben je UBL Ready. Bovendien kun je dankzij de koppeling met eVerbinding factureren naar de overheid volgens de veranderde regels per 1 januari 2017.

Webinar

Neem een rondleiding door InformerOnline en ontdek alle functies. Stel bovendien direct al je vragen!

Naar de webinars!

Boekhouden voor Beginners

Check de gratis mini cursus boekhouden. Hier zul je zien dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Naar de gratis cursus!
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE