Dit jaar geen kerstkaarten maar waterputten bij Informer

Het is weer december, de maand van kerstkaarten, Decemberzegels en vernauwde brievenbussen om vuurwerkschade te voorkomen.  Toch hebben we daar bij Informer dit jaar geen last van. Wij hebben namelijk besloten om dit jaar geen kerstkaarten te sturen. Omdat we in 2017 zoveel ondernemers hebben mogen helpen met hun online boekhouding, willen we de kerstperiode gebruiken om mensen aan de andere kant van de wereld te helpen.

Waterputten in Bangladesh

Middels de Informer Foundation zetten wij ons al jarenlang in om mensen op andere plekken in de wereld te helpen. Zo zijn er dankzij de Informer Foundation al meerdere waterputten geslagen in Bangladesh en ondersteunen we diverse schoolprojecten in Kenia.

Dit jaar willen we opnieuw een aantal dorpen in Bangladesh toegang geven tot schoon (drink)water. Daarom hebben we in het kader van Kerst drie waterputten laten aanleggen in Bangladesh! Op dit moment worden de waterputten gerealiseerd, maar hieronder staat alvast een foto van een van de waterputten die we de vorige keer hebben laten aanleggen in Bangladesh. Met een waterput kan een heel dorp van gemiddeld 300 personen toegang krijgen tot schoon water.

Doe zelf ook een donatie!

Naast de waterputten die wij zelf hebben laten aanleggen, hebben we ook alle ondernemers die met InformerOnline werken de kans gegeven om een donatie te doen. In alle administraties is een rode knop van de Kerstactie te zien. Als je op deze knop klikt kom je op de actiepagina waar je naast een stukje uitleg ook een link naar de speciale bunq.me pagina vindt. Bunq.me is een nieuw initiatief van onze ontwikkelpartner bunq en stelt je in staat om zelf een project op te starten waar je geld voor wilt inzamelen.

Ben je enthousiast geworden door ons verhaal? Kijk dan snel in je administratie van InformerOnline en klik op onze Kerstactie. Natuurlijk kun je ook direct naar de bunq.me pagina gaan om zelf een donatie te doen. Samen lukt het ons misschien wel om nog een waterput te slaan en nog meer mensen toegang te geven tot schoon (drink) water.

Namens Informer alvast,

Fijne Kerstdagen en een Voorspoedig Boekjaar 2018!