Maatschappelijk verantwoord en duurzaam boekhouden

Bij Informer staan onze planeet en de maatschappij voorop. Vandaar dat wij op verschillende manieren onze verantwoordelijkheid nemen op deze vlakken. Hier lees je alles over onze initiatieven en over hoe jij als Informer gebruiker hier eigenlijk automatisch al aan bijdraagt!

Informer Foundation
ANBI Programma
Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden
Informer-Foundation
ANBI Stichtingen

Informer Foundation: Wat terugdoen voor de maatschappij

Via de Informer Foundation proberen we altijd iets terug te doen voor mensen die het wat moeilijker hebben. Daarom gebruiken we ieder jaar een deel van de omzet om projecten over de hele wereld te steunen.

Zo hebben we bijvoorbeeld kinderen in Gambia de mogelijkheid geboden om hun tanden te laten verzorgen, kinderen door heel Afrika naar school laten gaan, en waterputten aangelegd in verschillende dorpen in Bangladesh.

Door jouw maandelijkse abonnementskosten voor Informer, maak jij dus ook deel uit van deze initiatieven!

Bekijk hier meer over de Informer Foundation →

Informer compenseert CO2 footprint van klanten

Sinds eind juni 2021 geven wij nieuwe klanten de mogelijkheid om gratis hun eigen boom te planten. Zodra je dit gedaan hebt kun je de voortgang van jouw boom volgen in de nieuwe duurzaamheid widget in Informer, waarin je ook ontdekt hoeveel je bespaart door online te boekhouden. Op deze manier zetten wij ons in om te compenseren voor de CO2 uitstoot en proberen wij meer bewustzijn te creëren voor het belang van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ontdek hier alles over de Duurzaamheid widget →

jouw eigen boom planten met informer
Informer heeft een groen kantoor

Een groen en papiervrij kantoor

Duurzaam ondernemen is een keus, dat geloven wij. Vandaar dat wij ervoor kiezen om ook een duurzaam kantoor te runnen. Informer heeft:

  • C02-neutrale verwarming en airco dankzij de aardwarmtepomp;

  • een papierloos kantoor, gebruiken we wel papier, dan met het FSC® keurmerk;

  • alleen oplaadbare batterijen en led-verlichting;

  • groene stroom;

  • elektrische bedrijfsauto’s.

Als gebruiker van InformerOnline doe jij dus mee in onze strijd voor duurzaamheid!

Gratis Duurzaam Boekhouden voor ANBI

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat stichtingen met dit kenmerk aan een aantal integriteitseisen moeten voldoen. Omdat ANBI stichtingen duurzaam of maatschappelijk verantwoord zijn kunnen zij profiteren van belastingvoordelen. En ook Informer wil wat terugdoen. Vandaar dat je als ANBI stichting gratis kunt boekhouden met ons programma. Meld je nu aan!

Geen ANBI, maar wel duurzaam boekhouden? Test nu 30 dagen gratis →

Boekhouden ANBI

Aanvraag voor ANBI

Vraag hieronder direct online boekhouden ANBI aan!

ANBI aanvraag
energie neutrale aws servers

Energie-neutrale servers

De servers waar InformerOnline gebruik van maakt zijn van AWS, gelegen in Frankfürt, Duitsland. Naast het feit dat deze servers te allen tijde optimaal beveiligd zijn, zijn ze ook nog eens energie-neutraal! Op die manier verkleinen we dus onze ecologische footprint weer een beetje!

Ontdek hier waarom de AWS-servers zo duurzaam zijn →

Alle InformerOnline pakketten bevatten:

Alle Functies