Smart Boekhouden: The Game

Voor iedere slimme functie die je gebruikt in InformerOnline win je een badge. Verzamel alle badges om een efficiënte boekhouding in te richten met Smart Boekhouden: The Game!

Win alle badges!

Boekhoudprogramma’s zitten tegenwoordig vol met slimme functies. Superhandig, maar hoe weet je nou welke functie je moet gebruiken voor wat? En nog belangrijker: waar moet je beginnen? Met Smart Boekhouden: The Game heb je een soort spaarkaart die precies laat zien welke functies handig zijn om te gebruiken. Je kunt ook altijd zien hoeveel badges je nog mist en welke dat zijn.

Videos over badges

Ontdekken hoe alles werkt

Op de pagina van Smart Boekhouden: The Game in InformerOnline zie je een overzicht van alle badges die je kunt verdienen. Onder de badge zie je de naam van de badge staan en zie je wat je precies moet doen om de badge te winnen. Als je op een niet behaalde badge klikt zie je zelfs een video waarin je precies kunt zien hoe je de functie gebruikt of kunt instellen. Op die manier zijn alle slimme functies geen geheim meer voor jou en kun je ze allemaal instellen om je boekhouding zo goed mogelijk in te richten!

Wat kan ik winnen?

Het spelen van Smart Boekhouden: The Game heeft natuurlijk een mooie prijs: extra tijd! Als jij de game namelijk uitspeelt ben jij je bewust van alle handige functies van InformerOnline! Dit bespaart jou een heleboel tijd in het doen van je online boekhouding.

Meer over alle voordelen van Online Boekhouden →

De prijs van Smart Boekhouden: The Game

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Wil jij ook graag meedoen aan dit leerzame spel? En wil je ook nog eens profiteren van de voordelen van online boekhouden? Dan is InformerOnline het perfecte pakket voor jou! Bekijk in het filmpje hoe je bijvoorbeeld een factuur opstelt en uiteindelijk verstuurt en hoe je je btw aangifte regelt en betaalt. InformerOnline maakt dat allemaal heel gemakkelijk.

Start gratis!
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →