, Persberichten, SoftwareSamenwerking Informer boekhoudsoftware en Storecove

Samenwerking Informer boekhoudsoftware en Storecove

Informer Software en Storecove hebben onlangs de handen ineen geslagen. Het doel van de samenwerking is om dankzij een koppeling tussen de twee systemen de verwerking van de online boekhouding verder te versnellen.

Online facturen

Door het toenemende aantal online transacties zijn steeds meer facturen online te vinden. Klanten krijgen soms een mail met de factuur, maar moeten soms ook inloggen in een klantportaal om de factuur zelf te downloaden. Consumenten en ondernemers ervaren het verzamelen van al de verschillende facturen als vervelend en tijdrovend.

Storecove

De Amsterdamse onderneming Storecove heeft op deze irritatie ingespeeld door een platform te creëren dat bij verschillende bedrijven automatisch de facturen ophaalt. Dit scheelt de klant veel tijd en biedt hen de kans om efficiënter te werken. “Het automatisch verzamelen van portal facturen biedt bedrijven tijdwinst. De koppeling met het boekhoudpakket van Informer zorgt daarbij voor de complete stroomlijning van deze facturen.” aldus Dolf Kars, mede-oprichter van Storecove.

Sneller Boekhouden

Dankzij de koppeling met Storecove kunnen klanten van Informer Software online facturen zelfs automatisch naar hun boekhouding sturen. Remco Frühauf, CEO van Informer Software, laat weten erg blij te zijn met de koppeling. “Dankzij de koppeling met Storecove kunnen onze klanten een aantal handelingen automatiseren. Op die manier kunnen zij efficiënter werken en nóg sneller boekhouden.”

Door |2017-07-10T15:42:43+00:0014 september 2015|Online Boekhouden, Persberichten, Software|0 Reacties

About the Author:

In 1993 werkte ik als accountant in mijn eigen administratiekantoor. Ik werkte met een boekhoudprogramma in Microsoft DOS, terwijl ik zelf een voorliefde had voor Apple producten. Het DOS-programma was behoorlijk complex en ik dacht: “Dat moet toch makkelijker kunnen!?” Ik zocht een programmeur en een tijdje later was Informer geboren.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE