PZO nieuwe kennispartner Informer!

Zzp-belangenorganisatie PZO (Platform Zelfstandige Ondernemers) is de nieuwste kennispartner van Informer. Informer en PZO werken samen om zelfstandigen stappen te laten zetten als ondernemer. Dit gaat van kennis uitwisselen tot aan online boekhouden.  

Margreet Drijvers, directeur van PZO is zeer blij met deze samenwerking. “Het is belangrijk om je administratie goed op orde te hebben en daar vooral zo min mogelijk tijd aan kwijt te zijn”, zegt Margreet.

Zelf boekhouden bereikbaar en eenvoudig maken voor zzp’ers en mkb’ers, dat is de missie van Informer. Zo is Informer ontwikkelpartner van de Belastingdienst, en samen hebben zij een nieuwe manier van de btw-aangifte ontwikkeld die gelijk in het pakket kan worden ingediend. Moet je betalen? Dan kan dat makkelijk via iDeal!

“Informer zit altijd bovenop de laatste innovaties en dat is belangrijk voor de zelfstandige”, geeft Margreet aan. Zo zijn er diverse koppelingen met externe partijen zodat alles tussen de programma’s probleemloos met elkaar samenwerken. Heb je een bonnetje die je in je administratie moet verwerken? Maak dan een foto en upload hem direct naar Informer. Geen gedoe dus meer met bonnetjes bewaren!

Belangenbehartiger voor alle zzp’ers

Platform Zelfstandige Ondernemers is opgericht in 2002 met als doel de zzp’er een stem te geven. PZO merkte op dat er veel vooroordelen over zzp’ers bestaan en er zaken voor ze worden ingevuld. PZO laat de andere, goede kant van het zelfstandig ondernemerschap zien. Om er voor te zorgen dat zelfstandigen onbelemmerd kunnen werken, zit PZO aan en om tafel met diverse stakeholders van ministeries, politiek, en de polder. Zo kunnen we het maximale bereiken voor onze achterban.

Naast de belangenbehartiging ondersteunt PZO hun leden ook met het ondernemerschap. Dit doen ze onder andere door onafhankelijke informatie te geven over bijvoorbeeld het afdekken van risico’s, oudedagsvoorziening en cybersecurity. Ook zorgen ze voor ledenvoordelen waar zzp’ers wat aan hebben, zoals een goed en vertrouwd boekhoudprogramma. Daarom hebben ze nu voor InformerOnline gekozen!

Over deze samenwerking vertelt Peter Potters, Commercieel Directeur van Informer: “Bij Informer willen we online boekhouden zo eenvoudig mogelijk maken voor zzp’ers. PZO deelt deze gedachtegang. Daarom zijn wij trots dat we vanaf nu kennispartner zijn van PZO!”

 

Drie maanden gratis voor PZO leden

Ben jij lid van Platform Zelfstandige ondernemers? Dan krijg je de eerste drie maanden van InformerOnline gratis! Dan kun je op je gemak alles verkennen in het programma.

Klik hier!