Privacyverklaring Proef BBB/Winstaangifte
Privacyverklaring Proef BBB/Winstaangifte2019-02-08T12:38:45+00:00

Ik geef toestemming aan de aanbieder om na het afronden van mijn aanmelding, bovenstaande gegevens plus mijn openbare bedrijfsgegevens te verstrekken aan de Belastingdienst. Lees *hier hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

*Hoe InformerOnline omgaat met jouw persoonsgegevens

Als je wilt deelnemen aan de proef Boekhouden, belastingaangifte en betalen in één, hebben wij, InformerOnline, een aantal gegevens van je nodig, namelijk voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer.

We verwerken die gegevens op de manier zoals we hieronder uitleggen. Wanneer je besluit gebruik te maken van dat aanbod en deel te nemen aan de proef, stuurt  InformerOnline jouw voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer naar de Belastingdienst. Ook geeft InformerOnline aan de Belastingdienst je openbare bedrijfsgegevens (Kamer van Koophandel informatie) door.

De Belastingdienst neemt in de loop van de proef contact met je op in verband met het onderzoek. Dat onderzoek gaat over jouw gebruikservaringen met het boekhoudpakket. De Belastingdienst vraagt daarom je medewerking aan enquêtes of een interview.

Op het moment dat je je aangemeld voor de proef, heb je het recht om je gegevens in te zien, te wijzigen, te verwijderen of over te dragen. Dat verzoek kun je indienen bij [email protected]. Om misbruik te voorkomen vragen wij je daarbij om je adequaat te identificeren. Een verzoek om inzage in je gegevens InformerOnline  en/of de Belastingdienst doen.

Natuurlijk helpen wij je graag als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. De privacywet geeft je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. In dat geval neem je contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Terugkeren naar de Pilot
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE