Pasen
Pasen2018-11-01T16:07:38+00:00

Pasen in InformerOnline

Elk jaar kun in InformerOnline met Pasen op zoek gaan naar paaseieren! Dit helpt je het programma beter te leren kennen.

Pasen vieren in InformerOnline!

Heb jij ook al zin in Pasen? Wij bij InformerOnline wel! Elk jaar verstoppen wij met Pasen 5 eieren in ons boekhoudprogramma. Als gebruiker van ons pakket kun je hier dan naar op zoek gaan. Op die manier leer je nóg meer over online boekhouden en maak je kans op lekkere prijzen!

Video
Informer paasei

Waar zaten de eieren verstopt?

Met Pasen 2018 waren er weer 5 eieren verstopt in ons boekhoudprogramma. Deze werden door een heleboel gebruikers gevonden. De eieren zaten op de volgende plekken!

Smart Boekhouden: The Game

Als je begint met een nieuw boekhoudprogramma kom je meestal in een lege administratie. Het kan dan best lastig zijn om te beslissen waar je gaat beginnen en welke functies je gaat instellen. Om ondernemers hierbij te helpen heeft InformerOnline Smart Boekhouden: The Game ontwikkeld.

Meer over Smart Boekhouden: the Game →

Ei 1 Smart Boekhouden

Sneller Betaald

Heb je klanten die je facturen maar niet willen betalen? Via Sneller betaald heb je de mogelijkheid om herinneringen en aanmaningen te versturen. Mochten de herinnering en aanmaning geen effect hebben, kun je bij SnellerBetaald ook eventueel de Incassoprocedure starten.

Meer over SnellerBetaald →

Ei 2 SnellerBetaald

Winst & Verlies 

De Winst- en Verliesrekening over een bepaalde periode laat zien of het bedrijf winst of verlies heeft gemaakt. In de Winst- en Verliesrekening worden alle verkopen (totale omzet) en de totale kosten bij elkaar opgeteld. Vervolgens laat het saldo van deze twee uitkomsten zien of er een winst of een verlies is gemaakt.

Meer over de Winst- en Verliesrekening →

Ei 3 Winst- en Verliesrekening

Het Archief

In het Archief van InformerOnline kun je al jouw belangrijke documenten terugvinden. De documenten kun je filteren op relatie, grootte, datum en tijd. Zo kun je dus altijd op een makkelijke manier alles terugvinden!

Meer over Het Archief →

Ei 4 Archief

Appstore

In de Appstore van InformerOnline kun je een koppeling maken tussen jouw administratie en de services van andere partijen. Je kunt bijvoorbeeld je webshop koppelen zodat dit proces wordt geautomatiseerd. Ook kun je hier de robots activeren die de boekhouding makkelijker maken. Dit noem je Robotic Accounting.

Meer over Robotic Accounting →

Ei 5 App Store

De winnaars!

De uitgelote winnaars kregen allemaal een lekker chocolade cadeau thuisgestuurd!

Ook was er een speciale winnaar, dat was Erik Vink van Garage Bunschoten. Hem brachten we een grote chocolade paashaas!

Winnaar Informer Pasen

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Lijkt het jou wat om ook zo’n grote chocolade paashaas te winnen? En ben je benieuwd naar wat de voordelen van online boekhouden zijn? Begin dan nu met InformerOnline! In de video kun je checken hoe simpel bijvoorbeeld het verwerken van online facturen is. Ook het doen van de btw aangifte is enorm eenvoudig! Allemaal een (paas)eitje met InformerOnline! 😉

Start gratis!

Prijzen InformerOnline

FACTUREREN
GRATIS
Maak facturen aan en verstuur ze via het speciale factuurprogramma.
  • Onbeperkt factureren
ZZP BASIS
10 PER MAAND
Het standaard boekhoudprogramma voor zzp'ers
  • Onbeperkt factureren
  • Onbeperkt inkoopfacturen en bonnen
  • Maximaal 30 banktransacties
ZZP PLUS
17 PER MAAND
Het ideale pakket voor iedere zzp'er.
  • Onbeperkt factureren
  • Onbeperkt inkoopfacturen en bonnen
  • Onbeperkte banktransacties
  • Scan & Herken

*onder extra functies verstaan we: kostenplaatsen, vreemde valuta, in- en verkooporders, voorraadbeheer en verzamelfacturen.

Alle prijzen zijn exclusief btw en prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Je kunt ook kiezen voor InformerOnline Boekhouden Gratis. Hiermee kun je elke maand gratis 3 verkoopfacturen, 3 inkoopfacturen en 10 bankmutaties verwerken. Ideaal als je administraties heel klein is. Na 30 dagen wordt een proefaccount van InformerOnline automatisch omgezet naar Boekhouden Gratis.

Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE