Niks te doen tijdens Pasen? Zoek eieren in je administratie!

Weet je nog vroeger? Je vader en moeder of broers en zussen die de hele ochtend bezig waren met het verstoppen van paaseieren in en rond het hele huis. En jij die er vervolgens uren over deed omdat dat ene laatste eitje spoorloos verdwenen was, om hem een jaar later verschrompeld onder de bank terug te vinden. Tegenwoordig kun je als volwassene ondernemer nog steeds de pret van Pasen ondervinden en tegelijkertijd jouw boekhouding optimaliseren. Dat doe je door van 15 – 19 april de paaseieren in je Informer-administratie op te sporen.

25 eieren: hoe werkt het?

In het programma zijn 25 eieren verstopt, deels gebaseerd op het spel Smart Boekhouden: The Game (sommige eieren heb je dus al automatisch gevonden, goede start ;)). Je vindt eitjes door functies van het programma te gebruiken; van bankrobots tot aan boekhoudhulp: bijna overal is wel een eitje te vinden.

Wat kan ik er mee winnen?

Tijd, efficiëntie en een potentieel filmpje! Weet jij alle paaseieren te vinden, dan heb jij de Paasgame succesvol afgerond en is jouw boekhouding optimaal ingericht. Als het goed is is er nu zoveel geautomatiseerd dat je nog amper hoeft in te loggen… En net zoals met Smart Boekhouden: The Game krijg je de mogelijkheid je in te schrijven voor een #IkDoeZelfDeBoekhouding promotievideo, om jouw bedrijf er eens even goed op te zetten!

30 dagen gratis

Nog geen administratie van Informer? Geen probleem. Je kunt het programma 30 dagen gratis testen, dat is inclusief de Paasgame!