Pasen 20182018-07-02T09:00:37+00:00

Pasen bij InformerOnline!

De paasactie van 2018 zit er inmiddels alweer op.

Wil jij weten waar de eieren verstopt waren? Scrol dan snel verder naar beneden en ontdek de verstop plekken.!

Waar zaten de Paaseieren in 2018 verstopt?

Het paasei op het dashboard heeft natuurlijk iedereen gezien. Naar de anderen was het toch nog even speuren…

locatie paasei onbekend

Smart Boekhouden: The Game

Als je begint met een nieuw boekhoudprogramma kom je meestal in een lege administratie. Het kan dan best lastig zijn om te beslissen waar je gaat beginnen en welke functies je gaat instellen. Om ondernemers hierbij te helpen heeft InformerOnline Smart Boekhouden: The Game Ontwikkeld.In deze game win je voor iedere slimme functie die je gebruikt of instelt een badge. Heb jij alle badges verzameld, dan heb je jouw boekhouding slim en efficiënt ingericht!

locatie paasei onbekend

Sneller Betaald

Via Sneller betaald heb je de mogelijkheid om herinneringen en aanmaningen te versturen. 

locatie paasei onbekend

Appstore

In de appstore van InformerOnline kun je een koppeling maken tussen jouw administratie en de services van andere partijen, zoals een webwinkel of factuurherkenningplatforms.

locatie paasei onbekend

Winst & Verlies 

De Winst- en Verliesrekening over een bepaalde periode laat zien of het bedrijf winst of verlies heeft gemaakt. In de Winst- en Verliesrekening worden alle verkopen (totale omzet) en de totale kosten bij elkaar opgeteld. Vervolgens laat het saldo van deze twee uitkomsten zien of er een winst of een verlies is gemaakt.

winnaar paasactie

En de winnaars?

Op maandag 9 april 2018 hebben we alle winnaars uitgeloot. Zij zullen op dinsdag 10 april hun chocolade Paascadeau thuisgestuurd krijgen. Op de foto hiernaast zie je Erik Vink van Grage Bunschoten.

Erik hebben we onze speciale grote Chocoladehaas gebracht!

Gefeliciteerd!