MKB Baaz en InformerOnline

MKB Baaz is een erkend magazine dat onderwerpen met betrekking tot de MKB wereld behandelt. InformerOnline heeft zich al meerdere keren terug mogen vinden in het tijdschrift.

Jaarlijks vier edities

Uitgever Clipboard Publishing releaset jaarlijks vier keer het MKB Baaz magazine. In deze magazines worden allerlei onderwerpen met betrekking tot bijvoorbeeld management, ondernemen en MKB uiteengezet. Je kunt lid worden van Baaz en zo elke editie ontvangen voor totaal €17,95. Een losse editie kost je €7,95.

Word nu lid →

Gratis Testen!
Alle Functies
InformerOnline en MKB Baaz
CEO Remco op de cover van MKB Baaz

Informer present in verschillende uitgaven

Met veel trots kunnen we zeggen dat InformerOnline al meerdere malen heeft mogen pronken in een editie van MKB Baaz. Zo heeft Informer de voorpagina gehaald van het derde Baaz magazine in 2020, waarin Informer CEO Remco Frühauf  en CCO Peter Potters vertellen over het belang van financieel inzicht en de nieuwe versie van InformerOnline. Maar ook in april 2019 en december 2018 mocht Informer laten zien dat iedereen zelf eenvoudig de boekhouding kan doen.

Lees hier het artikel met Remco Frühauf en Peter Potters →

De MKB Proof Award

Naast de magazines die MKB Baaz per kwartaal uitbrengt, is er ook de jaarlijkse MKB Proof Award in samenwerking met Winmag Pro. Organisaties moeten de MKB Proof Award naar zegge van de uitgever écht verdienen. Hiervoor wordt dan ook een gespecialiseerde jury samengesteld die bepaalt welke producten of diensten MKB Proof zijn!

In het geval van Informer is dit inmiddels al 6 jaar op rij het geval!

Informer voor 6e keer MKB Proof

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →