MKB Baaz en InformerOnline

MKB Baaz is een erkend magazine dat onderwerpen met betrekking tot de MKB wereld behandelt. InformerOnline heeft zich al meerdere keren terug mogen vinden in het tijdschrift.

Jaarlijks vier edities

Uitgever Clipboard Publishing releaset jaarlijks vier keer het MKB Baaz magazine. In deze magazines worden allerlei onderwerpen met betrekking tot bijvoorbeeld management, ondernemen en MKB uiteengezet. Je kunt lid worden van Baaz en zo elke editie ontvangen voor totaal €17,95. Een losse editie kost je €7,95.

Word nu lid →

Gratis Testen!
Alle Functies
InformerOnline en MKB Baaz
CEO Remco op de cover van MKB Baaz

Informer present in verschillende uitgaven

Met veel trots kunnen we zeggen dat InformerOnline al meerdere malen heeft mogen pronken in een editie van MKB Baaz. Zo heeft Informer de voorpagina gehaald van het derde Baaz magazine in 2020, waarin Informer CEO Remco Frühauf  en CCO Peter Potters vertellen over het belang van financieel inzicht en de nieuwe versie van InformerOnline. Maar ook in april 2019 en december 2018 mocht Informer laten zien dat iedereen zelf eenvoudig de boekhouding kan doen.

Lees hier het artikel met Remco Frühauf en Peter Potters →

De MKB Proof Award

Naast de magazines die MKB Baaz per kwartaal uitbrengt, is er ook de jaarlijkse MKB Proof Award in samenwerking met Winmag Pro. Organisaties moeten de MKB Proof Award naar zegge van de uitgever écht verdienen. Hiervoor wordt dan ook een gespecialiseerde jury samengesteld die bepaalt welke producten of diensten MKB Proof zijn!

In het geval van Informer is dit inmiddels al 6 jaar op rij het geval!

Informer voor 6e keer MKB Proof

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij Prestashop en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →