Incontrol en je online boekhouding

Al jouw digitale werkbonnen, declaraties en urenregistraties direct in je online boekhouding? Dat kan nu dankzij de koppeling tussen Incontrol en InformerOnline!

Directe koppeling tussen Incontrol en InformerOnline 

Dankzij de koppeling tussen InformerOnline en Incontrol wordt werkbonnen, declaraties en urenregistraties verwerken een stuk eenvoudiger. Je maakt namelijk automatisch werkbonnen aan met de juiste klantgegevens uit InformerOnline. Als de werkbon is afgerond wordt deze automatisch verwerkt tot factuur in InformerOnline. Zo is jouw boekhouding direct op orde zonder handmatige werkzaamheden. 

Koppeling InformerOnline en Incontrol
Digitale werkbon

Digitaliseer je werkproces

Het invullen van werkbonnen, registreren van uren en declareren van bonnetjes op papier is niet meer van deze tijd. Met Incontrol digitaliseer je jouw papieren werkbon, urenregistratie of declaratie in een handomdraai. De digitale formulieren kunnen eenvoudig zelf op maat gemaakt worden, geen statische templates meer! Naast het op maat bouwen van een eigen formulier beschikt Incontrol over een Template Store vol standaardformulieren, om jou een vliegende start te geven. Bovendien kan je naast de werkbon eenvoudig alle andere formulieren binnen jouw organisatie digitaliseren, zoals bijvoorbeeld Scope-inspecties, NEN-keuringen, veiligheidsinspecties en checklijsten.

Ervaar het zelf

Met de app van Incontrol kan je als buitendienstmedewerker altijd en overal digitale formulieren invullen. Door de koppeling wordt alle informatie in zowel Incontrol als InformerOnline gesynchroniseerd. Hierdoor kan je bijvoorbeeld je gebruikte materialen rechtstreeks uit de catalogus van InformerOnline halen. Op die manier wordt het allemaal wel erg gemakkelijk!

Probeer Incontrol gratis en vrijblijvend 30 dagen uit.

 

Koppeling Incontrol

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →