TrackJack in je online boekhoudprogramma

Jij rijdt, TrackJack en Informer doen de kilometerregistratie volgens de regels!

Informer en TrackJack samen!

Uit onderzoek is gebleken dat veel ondernemers zichzelf tekort doen als het neerkomt op het registreren van kilometers. TrackJack en Informer hebben een makkelijke oplossing, waar jij als ondernemer veel voordeel aan kunt hebben!

TrackJack en InformerOnline

Kilometerregistratiesysteem in je auto

Er wordt een kilometerregistatiesysteem in jouw auto geïnstalleerd. Door middel van GPS-techniek wordt de locatie van jouw voertuig bepaald en worden de kilometers geregistreerd. Op het moment dat de auto start maakt Informer automatisch een rit aan en als je stopt wordt hij weer beëindigd. Hierbij worden o.a. adressen, postcodes en kilometerstanden vermeld.  De kilometerregistratie wordt direct verstuurd naar een online account waarop je inlogt en de kilometerregistratie bekijkt. Uiteraard verschijnt de kilometerregistratie ook direct in jouw boekhouding van InformerOnline, zodat je alles op één plaats hebt.

Check de video voor nog meer uitleg!

Precies zoals de Belastingdienst het wil

Als je een auto van de zaak hebt krijg je te maken met bijtelling. Als je de auto privé rijdt, moet je misschien wel kilometers declareren. De Belastingdienst wil in ieder geval dat je een sluitende kilometerregistratie bijhoudt.  Met TrackJack en Informer gebruik je twee systemen die voldoen aan alle regels van de Belastingdienst.

Meer over de kilometerregistratie →

TrackJack voldoet aan eisen Belastingdienst

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Wil jij graag profiteren van de voordelen van online boekhouden, zoals het bijhouden van je kilometers met TrackJack? Bekijk dan nu in de video hoe simpel ons online boekhoudprogramma eigenlijk is! Van facturen verwerken met slimme robots tot aan zelf je btw aangifte doen en betalen. Allemaal heel makkelijk met InformerOnline!

Start gratis!

De TrackJack App

Download de TrackJack app en werk je kilometerregistratie bij waar je ook bent. Zo kun je in ieder verloren uurtje aangeven of je ritten zakelijk of privé waren. Uiteraard worden alle gegevens direct naar je boekhouding bij InformerOnline gestuurd.

Kosten van TrackJack

InformerOnline gebruikers kunnen profiteren van een extra scherpe prijs voor TrackJack. Voor TrackJack PRO Fiscaal All-in (normaal €19,95 per maand), betaal je als InformerOnline gebruiker slechts €14,95 per maand (excl. BTW). Met dit abonnement heb je een volledige rittenregistratie, alle service, gebruik in heel Europa en wordt de TrackJack op locatie door een monteur in je voertuig geïnstalleerd. Bovendien is het pakket maandelijks op te zeggen.

Hoe stel ik TrackJack in?

Check de Quickstart Guide om te zien hoe eenvoudig je jouw TrackJack kilometerregistratie kunt koppelen met je boekhouding in InformerOnline. Mocht je toch vragen hebben of meer informatie willen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Keurmerken

InformerOnline en TrackJack beschikken over de Zeker-Online en Ritregistratiesysteem keurmerken. Dit houdt in dat jij altijd op een veilige én goede manier je kilometerregistratie bij kan houden met InformerOnline!

InformerOnline beschikt over het Zeker-Online keurmerk
TrackJack beschikt over het Keurmerk Ritregistratiesystemen