Kilometerregistratie TrackJack en Informer
Kilometerregistratie TrackJack en Informer2017-11-19T14:01:15+00:00

Kilometerregistratie volgens de regels

Jij rijdt, TrackJack en Informer doen de kilometerregistratie.

Precies zoals de Belastingdienst het wil

Als je een auto van de zaak hebt krijg je te maken met bijtelling. Als je de auto privé rijdt, moet je misschien wel kilometers declareren. De Belastingdienst wil in ieder geval dat je een sluitende kilometerregistratie bijhoudt.  Met TrackJack en Informer gebruik je twee systemen die voldoen aan alle regels van de Belastingdienst.

trackjack

TrackJack en Informer samen!

Uit onderzoek is gebleken dat veel ondernemers zichzelf tekort doen als het neerkomt op het registreren van kilometers. TrackJack en Informer hebben een makkelijke oplossing, waar jij als ondernemer veel voordeel aan kunt hebben…

Check de video om te zien hoe het werkt!

 
zo werkt de kilometerregistratie van trackjack

Hoe werkt de GPS Kilometerregistratie

Er wordt een kilometerregistatiesysteem in jouw auto geïnstalleerd. Door middel van GPS-techniek wordt de locatie van jouw voertuig bepaalt en worden de kilometers geregistreerd. Op het moment dat de auto start wordt automatisch een rit aangemaakt en als je stopt wordt hij weer beëindigd. Hierbij worden o.a. adressen, postcodes en kilometerstanden vermeld.  De kilometerregistratie wordt direct verstuurd naar een online account waarop je inlogt en de kilometerregistratie bekijkt. Uiteraard verschijnt de kilometerregistratie ook direct in jouw boekhouding van InformerOnline, zodat je alles op één plaats hebt.

Gebruik de online app!

Download de TrackJack app en werk je kilometerregistratie bij waar je ook bent. Zo kun je in ieder verloren uurtje aangeven of je ritten zakelijk of privé waren. Uiteraard worden alle gegevens direct naar je boekhouding bij InformerOnline gestuurd.

Bekijk de Handleiding
gebruik trackjack op ieder device
gebruik trackjack op ieder device

Wat kost TrackJack?

InformerOnline gebruikers kunnen profiteren van een extra scherpe prijs voor TrackJack. Voor TrackJack PRO Fiscaal All-in (normaal €19,95 per maand), betaal je als InformerOnline gebruiker slechts €14,95 per maand (excl. BTW). Met dit abonnement heb je een volledige rittenregistratie, alle service, gebruik in heel Europa en wordt de TrackJack op locatie door een monteur in je voertuig geïnstalleerd. Bovendien is het pakket maandelijks op te zeggen.

Log in bij InformerOnline en haal je kortingscode op!

Gebruik jij TrackJack, maar nog géén InformerOnline?

Dan krijg je niet één, maar twee maanden InformerOnline gratis! 

Koppel tijdens je demoperiode bij InformerOnline je TrackJack account en je krijgt direct een maand extra gratis.

Veilig en Betrouwbare boekhouding

InformerOnline heeft het Keurmerk Zeker-OnLine. Dit keurmerk, ontwikkeld in samenwerking met de Belastingdienst, laat zien welke online boekhoudpakketten veilig en betrouwbaar zijn. Met InformerOnline weet je dus zeker dat de veiligheid van je boekhouding optimaal gewaarborgd is.

keurmerk zeker online

Registreren zoals de fiscus het wil

Op 14 november 2013 heeft TrackJack Europe het Keurmerk voor Ritregistratiesystemen in ontvangst genomen. Dit betekent dat de rittenregistratie voldoet aan specifieke eisen van de Belastingdienst, dat is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen.

keurmerk ritregistratiesystemen

De Voordelen

  • Sluitende rittenregistratie

  • Overzicht via speciale app

  • Direct declareren als zakelijke kosten

Hoe kan ik het instellen?

Check de Quickstart Guide om te zien hoe eenvoudig je jouw TrackJack kilometerregistratie kunt koppelen met je boekhouding in InformerOnline.

Mocht je toch vragen hebben of meer informatie willen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE