//Overstappen van offline naar online
Overstappen van offline naar online 2017-10-11T13:58:52+00:00

Eenvoudig overstappen naar InformerOnline

Snel en zonder zorgen

Wij zijn vorig jaar overgestapt naar InformerOnline. Eerst zagen we op tegen de overgang, maar de overstap ging gelukkig erg vlot en zonder moeilijkheden.

Peter-Jan van Loon, Ondernemer

Overstappen was nog nooit zo makkelijk!

Offline en online boekhoudprogramma’s zijn heel anders opgebouwd en hierdoor gaat overstappen niet vanzelf. Met de speciale Overstapservice van Informer kun je eenvoudig overstappen van Informer Account naar InformerOnline. Bovendien krijg je nu gratis 2 uur Opstartservice t.w.v. €150 zodat je direct online aan de slag kunt.

Geen kosten tijdens jouw huidige contract!

Heeft u momenteel nog een (service)contract bij uw bestaande boekhoudpakket? Dan betaalt u zolang dit contract loopt geen kosten voor InformerOnline.

Op die manier kunt u direct profiteren van de voordelen van InformerOnline en betaalt u pas als uw huidige contract afgelopen is. Zo heeft u geen dubbele kosten!

Neem uw oude gegevens mee!

Als u overstapt naar InformerOnline voert u de eindbalans van uw huidige boekhoudpakket in als beginbalans bij InformerOnline. Om u hierbij te ondersteunen kunt u gebruik maken van onze speciale instructievideo. Ook voor het instellen van andere gegevens zijn handige instructievideo’s en handleidingen beschikbaar.

De volgende gegevens kunt u eenvoudig importeren vanuit uw huidige pakket:

2 uur gratis Informer Opstartservice

Omdat de overstap van offline naar online boekhouden best even wennen kan zijn, helpen wij je graag op gang. Daarom krijg je als je overstapt gratis 2 uur Informer Opstartservice t.w.v. €175. Hierbij helpen we je met het instellen en alle uitleg, zodat je direct aan de slag kunt.

De Overstapservice bestaat uit twee delen. In deel 1 richten we het grootste deel van uw administratie alvast helemaal in. Na 1 januari 2018 kunnen we met deel 2 starten. Hierin worden de cijfers van Informer Account keurig netjes in InformerOnline gezet, zodat de overgang tussen het boekjaar 2017 en 2018 vlekkeloos verloopt.

Waar helpen we je mee?

Vraag de Overstapservice direct aan!

Veel voorkomende vragen over overstappen

De Informer Overstapservice is een van de beste overstapservices in de markt. U zult geen data kwijtraken. Doordat online en offline boekhoudprogramma’s zo anders zijn opgebouwd is het helaas niet één druk op de knop. Gelukkig zullen onze medewerkers tijdens de Opstartservice alles rustig met u doornemen zodat u zorgeloos online kunt boekhouden in 2017.

Ja, dat is mogelijk. Bij de Opstartservice heb je in principe twee mogelijkheden, of je kiest voor één keer 2 uur, of voor twee keer 1 uur. Zo zou je bijvoorbeeld een en ander kunnen instellen en de volgende afspraak later maken om de dingen waar je nog tegenaan gelopen bent te regelen. Het is NIET mogelijk om een andere verdeling van de 2 uur te kiezen. Het tweede deel van de Overstapservice vindt sowieso plaats in januari 2017, zodat de overgang van de boekjaren 2016 en 2017 goed geregeld wordt.

In de Overstapwizard zit een ‘mapping-tool’ die oude categorieën koppelt aan nieuwe categorieën van het online rekeningschema. De dagboeken bij het nieuwe rekeningschema zijn automatisch ingesteld en op de juiste manier gekoppeld. Na afloop van de Overstapwizard kun je natuurlijk categorieën toevoegen, verwijderen of aanpassen.

Zo werkt u met InformerOnline dus met dezelfde categorieën als in Informer Account.

Webinar

Neem een rondleiding door InformerOnline en ontdek alle functies. Stel bovendien direct al je vragen!

Naar de webinars!

Boekhouden voor Beginners

Check de mini cursus boekhouden. Hier zul je zien dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Naar de mini cursus