///Professionele verkooporders maken
Professionele verkooporders maken 2017-03-14T15:45:05+00:00

Professionele verkooporders maken

Eenvoudig pakbonnen en facturen maken

Probeer 30 dagen gratis!
ocr functie voor facturen

Pakbonnen en facturen maken

Voordat je het pakket gaat verzenden kun je met Informer eenvoudig een pakbon maken. Je kunt opgeven hoeveel artikelen er uitgeleverd kunnen worden en vervolgens de pakbon afdrukken of eventueel per e-mail versturen.

Als je de order hebt afgehandeld krijg je de mogelijkheid om de order te factureren. Met één druk op de knop maak je van de order een factuur. Hierdoor hoef je niet handmatig een factuur te maken waardoor je weer een hoop tijd kan besparen. Dat is slim van Informer!

Koppeling met Mijnwebwinkel

Mocht je een webwinkel hebben van Mijnwebwinkel dan kun je vanaf nu je orders eenvoudig importeren. Na de import maakt Informer automatisch facturen van deze orders zodat je deze alleen nog maar hoeft te versturen.

Mijnwebwinkel is ideale oplossing voor starters. Geprezen om het gebruiksgemak en toegankelijk voor iedereen. Met Mijnwebwinkel Professional haal je voor 19 euro per maand alles in huis om een succesvolle webwinkel te beginnen.
Meer informatie

ocr functie voor inkoopfacturen

Wil jij ook eenvoudig verkooporders maken?

Probeer het 30 dagen gratis!

Webinars

Wil je een live-webinar zien of een webinar over een specifiek onderwerp, bekijk dan snel ons aanbod.

Bekijk het aanbod

Boekhouden voor Beginners

Wil je wat meer informatie over boekhouden in het algemeen? Ga dan naar onze gratis mini-cursus. Daar ontdek je dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Direct kijken