///Informer BankTimeLine
Informer BankTimeLine 2017-07-10T12:44:08+00:00

Informer BankTimeline™

Makkelijk én overzichtelijk jouw bankmutaties verwerken

Probeer 30 dagen gratis!
banktimeline voor betalingen

Uniek concept voor snel resultaat

Het unieke concept en de compleet nieuwe technologie achter de Informer BankTimeline™, maakt het verwerken van bankmutaties eenvoudig én overzichtelijk. Na het uploaden van het bestand met de bankmutaties, worden alle mutaties in het grafisch overzicht van de Informer BankTimeline™ weergegeven. Na het aanklikken van een mutatie zoekt InformerOnline een logische combinatie van een eerder aangemaakte factuur voor je op. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is controleren en de boeking opslaan. Zo wordt het verwerken van bankmutaties wel héél eenvoudig voor je gemaakt! Dat noemen wij sneller boekhouden met InformerOnline.

Directe Bankkoppeling

Met een directe bankkoppeling is het niet meer nodig om de elektronische bankafschriften handmatig te uploaden. Dit proces wordt dan volledig geautomatiseerd. Ontdek hier de status van de directe koppeling met diverse banken.

logo bunq bank

Wil jij ook sneller online boekhouden en je facturen sneller betaald krijgen?

Probeer het 30 dagen gratis!

Webinars

Wil je een live-webinar zien of een webinar over een specifiek onderwerp, bekijk dan snel ons aanbod.

Bekijk het aanbod

Boekhouden voor Beginners

Wil je wat meer informatie over boekhouden in het algemeen? Ga dan naar onze gratis mini-cursus. Daar ontdek je dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Direct kijken