Home/Online boekhouden/Direct BTW aangifte doen
Direct BTW aangifte doen 2017-03-22T14:59:52+00:00

Voorkom een boete van de belastingdienst

Houd je administratie netjes bij en verstuur met één druk op de knop je BTW-aangifte direct vanuit InformerOnline. Zonder stress!

Probeer 30 dagen gratis
macbook met de btw aangifte

Verstuur zelf je BTW aangifte. Zonder stress.

Met InformerOnline verstuur je zelf met één klik je BTW aangifte naar de Belastingdienst. Bij het verwerken van je in- en verkoopfacturen wordt de aangifte namelijk automatisch voor je uitgerekend. Zo mis je nooit meer een deadline!

Al je aangiftes netjes bij elkaar

Al je BTW aangiftes staan netjes bij elkaar. Zo kun je ze raadplegen wanneer je wilt.

Direct suppletieaangifte doen

Ook de suppletieaangifte stuur je direct naar de Belastingdienst. Zo maak je alles weer kloppend!

Kom niet voor verrassingen te staan!

InformerOnline zorgt dat bij het verwerken van je in- en verkoopfacturen de BTW direct netjes op de juiste plaats wordt gezet. Op die manier is de BTW aangifte altijd up-to-date.

 BTW eenvoudig verleggen

Maak je gebruik van BTW verlegd? Selecteer met één klik BTW verlegd en InformerOnline doet de rest. Van de factuur tot de BTW aangifte.

ipad met de btw aangifte

Speciale BTW Rekening

Met bunq en InformerOnline kun je iedere dag of iedere week het te betalen BTW bedrag automatisch op een speciale BTW rekening zetten. Op die manier voorkom je dat je geld uitgeeft dat niet van jou is.

Zo heb je geen verrassingen meer bij de BTW aangifte…

Webinars

Wil je een live-webinar zien of een webinar over een specifiek onderwerp, bekijk dan snel ons aanbod en stel direct al je vragen.

Bekijk het aanbod

Boekhouden voor Beginners

Wil je wat meer informatie over boekhouden in het algemeen? Ga dan naar onze gratis mini-cursus. Daar ontdek je dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Direct kijken