Boekhoudprogramma kappers
Boekhoudprogramma kappers2018-06-13T12:34:19+00:00

Boekhouden voor kappers

Snel en eenvoudig, zonder boekhoudkennis

Iedere dag noteer ik de omzet per kas en per pin in InformerOnline. Zodra ik een factuur binnenkrijg mail ik hem gelijk door naar de boekhouding. Zo vergeet ik niets en is alles up-to-date.
Priscilla van Rijn, Kapster

Als kapper of eigenaar van een kapsalon houd je je graag bezig met het mooier maken van mensen. De boekhouding is iets waar je helaas ook niet aan ontkomt. Toch is het bijhouden van je eigen administratie erg belangrijk. Met InformerOnline kun je overal waar je bent online je administratie bijwerken. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. En als je vragen hebt kan je boekhouder of accountant gewoon gratis meekijken!

Met InformerOnline ook je cijfers in model, makkelijk en snel.

De voordelen van online boekhouden met InformerOnline:

Als kapper-aan-huis ben ik liever druk met de coup van mijn klanten dan met de boekhouding. Gelukkig kan zelfs ik zelf de boekhouding doen met InformerOnline. In het begin was het even wennen, maar nu is het eigenlijk heel makkelijk.

Quinten Knoop, Kapper

Breng ook je cijfers in model. Makkelijk en snel!

InformerOnline is voor het boekhoudprogramma Boekhouden Premium houder van het Keurmerk Zeker-OnLine. Dit keurmerk, ontwikkeld in samenwerking met de Belastingdienst, stelt dat onze software veilig en betrouwbaar is.

Boekhouden Gratis

0
 • 3 verkoopfacturen
 • 3 inkoopfacturen
 • max. 10 banktransacties
 • 1 administratie
 • 1 gebruiker

Boekhouden Basis

10per maand
 • Alle basisfuncties
 • max. 30 banktransacties
 • Directe BTW aangifte
 • 1 administratie
 • 1 gebruiker

Boekhouden Plus

15per maand
 • Alle basisfuncties
 • Alles onbeperkt
 • Directe BTW aangifte
 • 1 administratie
 • 1 gebruiker

Boekhouden Premium

20 per maand
 • Alle basisfuncties
 • Alles onbeperkt
 • Directe BTW aangifte
 • 2 administraties
 • 2 gebruikers

Zelf eenvoudig de boekhouding doen

Als kapper of eigenaar van een kapsalon heb je een aantal rechten en plichten. Een belangrijk voorbeeld van zo’n plicht is het voeren van een degelijke administratie.

De Belastingdienst stelt bovendien een aantal eisen aan een boekhouding en dus komen veel kappers voor de keuze te staan: de boekhouding zelf doen of uitbesteden.

Bovendien is boekhouden voor veel kappers en kapsters een noodzakelijk kwaad, waar je niet veel tijd aan wilt besteden. Gelukkig biedt InformerOnline kappers en kapsalons de tools om snel en efficiënt te kunnen boekhouden. Op die manier blijven de kosten laag,heb je genoeg tijd om je werk te kunnen doen en is je boekhouding toch altijd bijgewerkt.

Tijdwinst door automatisering

Je wilt als kapper of kapsalon niet teveel tijd kwijt zijn aan een boekhouding. Daarom is het handig dat je een aantal zaken automatiseert. Een aantal tips voor het voeren voor een snelle en efficiënte administratie:

– Mail inkomende facturen direct door naar de boekhouding. Dankzij een speciaal aan jouw boekhouding gekoppeld e-mailadres komen de facturen direct in jouw boekhouding terecht.

– Stuur jouw verkoopfacturen direct vanuit InformerOnline. Op die manier wordt een factuur na verzending ook direct in de boekhouding verwerkt. Ook de dagomzet per kas en pin kun je eenvoudig in je boekhouding verwerken. Het kost je iedere dag nog geen minuut.

– Geef je accountant gratis toegang tot jouw administratie. Accountants en boekhouders krijgen bij InformerOnline gratis toegang tot het accountancyportal. Op die manier kunnen zij dus snel, eenvoudig en zonder kosten meekijken met jouw boekhouding.

Wat heeft u nodig?

InformerOnline werkt geheel in de cloud, dat betekent dat je op iedere pc of tablet met internettoegang met de administratie kunt werken. Aan een pc of tablet en een internetverbinding in jouw kapsalon heb je dus genoeg.

Wat levert het me op?

Als je de boekhouding van InformerOnline slim inricht levert het volgende op:

 • Reken zelf eenvoudig de BTW aangifte uit.
 • Altijd inzicht in jouw cijfers (omzet etc.)
 • Makkelijk inzicht in openstaande facturen.
 • Bespaar tijd en geld door zelf je boekhouding te doen.
 • Alle in- en verkoopfacturen zijn opgeslagen volgens de eisen van de belastingdienst

Waarom InformerOnline als kapper of kapsalon?

InformerOnline is ook ideaal als boekhoudprogramma voor kappers en kapsalons. Allereerst omdat InformerOnline altijd en overal toegankelijk is en het je optimaal laat samenwerken met de accountant of boekhouder. Bovendien zorgen het handige overzicht en de gebruiksvriendelijkheid ervoor dat je ook zonder boekhoudkennis zelf je boekhouding kunt doen.

Flexibel en lage maandprijs
Met InformerOnline profiteer je van alle voordelen van online boekhouden voor slechts €10 of €20 per maand. Dit is aanzienlijk lager dan veel andere aanbieders van online boekhoudsoftware.

Gratis proefaccount voor 30 dagen
Je kunt InformerOnline altijd 30 dagen gratis uitproberen. Voor vragen of opmerkingen staat de helpdesk altijd voor je klaar. Het is zelfs mogelijk om je door een medewerker van InformerOnline door het programma te laten leiden. Op die manier heeft InformerOnline voor jou geen geheimen meer en kun je als kapper of kapsalon direct van start.

Beter dan Excel!

Veel kappers en kapsalons starten hun boekhouding eerst in programma’s als Microsoft Excel. Voor veel starters lijkt dit een goede oplossing omdat de kosten relatief laag zijn of de boekhouding vrij beperkt.

Waarom is InformerOnline beter dan Excel?

Als je als kapper of kapsalon gebruik maakt van programma’s als Excel kun je niet profiteren van de voordelen van online boekhouden. Een goed voorbeeld hiervan is UBL. UBL staat voor Universal Business Language en is eigenlijk een standaardtaal voor elektronische facturen. Bij UBL facturen wordt naast de traditionele PDF nog een extra bestandje meegestuurd waar alle informatie in staat. InformerOnline kan deze bestanden herkennen en daarmee alle informatie van de facturen voor je invullen. Dit scheelt enorm veel tijd bij het boeken van facturen.

Naast UBL zijn er nog allerlei voorbeelden van innovaties die je misloopt door het gebruik van Excel. Wat te denken van het fotograferen van bonnetjes met de smartphone met de speciale InformerOnline app.

Jouw data altijd veilig

Informer is houder van het Keurmerk Zeker-Online. Hierdoor voldoet de data opslag altijd aan de strengste veiligheidseisen. Bovendien worden automatisch back-ups gemaakt van al je data.

Webinars

Wil je een live-webinar zien of een webinar over een specifiek onderwerp, bekijk dan snel ons aanbod.

Bekijk het aanbod

Boekhouden voor Beginners

Wil je wat meer informatie over boekhouden in het algemeen? Ga dan naar onze gratis mini-cursus. Daar ontdek je dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Direct kijken