Home/Online boekhouden/Betalingen verwerken
Betalingen verwerken 2017-03-15T14:22:25+00:00

Je bankadministratie
altijd up-to-date

Zodra je elektronische bankafschriften in InformerOnline staan, doet de Informer BankRobot de rest! Zo bespaar je zeeën van tijd!

Webinar over Betalingen

Bespaar zeeën van tijd met de BankRobot

Zodra een banktransactie in de boekhouding komt kijkt de Informer BankRobot of hij de transactie direct zelf kan boeken. Bovendien kun je de BankRobot zelf boekingen aanleren, dan hoef je die voortaan niet meer zelf te doen.

Zet je bankafschriften online!

Als je de bankadministratie wilt bijwerken zorg je eerst dat de elektronische bankafschriften in InformerOnline komen. Dit kan automatisch via de realtime bankkoppeling met bunq of door een MT940 of CAMT.053 van alle andere Nederlandse banken in te lezen.

Informer & bunq together!

Samen met internetbank bunq heeft Informer een aantal interessante functies ontwikkeld die het gemak en de controle voor ondernemers vergroten.

Meer over Informer en bunq

Weet precies wanneer je klanten betalen!

Informer Chatbot

Koppel een van onze betaalproviders aan InformerOnline. Op het moment dat jouw klant dan een factuur via iDeal heeft betaald, ontvang je hiervan direct een notificatie via de Chatbot. Zo ben je altijd direct op de hoogte en is je boekhouding altijd up-to-date.

Webinar Betalingen

Ontdek alles over het verwerken van betalingen in InformerOnline. Bovendien kun je direct jouw vragen achterlaten voor de helpdesk.

Direct kijken

Andere webinars

Wil je een live-webinar zien of een webinar over een ander onderwerp, bekijk dan snel ons aanbod en stel direct al je vragen.

Bekijk het aanbod

Boekhouden voor Beginners

Wil je wat meer informatie over boekhouden in het algemeen? Ga dan naar onze gratis mini-cursus. Daar ontdek je dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Naar de Minicursus