Masters netwerk en Informer

Als mkb’er loop je tegen veel uitdagingen aan: zowel privé als zakelijk, op financieel, fiscaal en personeel gebied. Om mkb’ers te ontzorgen van al dit soort zaken is Masters netwerk opgericht. Informer is trotse partner van Masters netwerk.

Masters netwerk

Masters netwerk bestaat uit een landelijk netwerk van professionele dienstverleners zoals accountants, boekhouders, fiscalisten, loopbaancoaches, arbeidsrechtadvocaten, HR adviseurs, payroll professionals, burn-out specialisten, budgetcoaches, pensioenadviseurs, subsidieadviseurs en aanbestedingsspecialisten.

Met deze professionele dienstverleners is Masters Netwerk in staat om mkb-klanten in de volle breedte op financieel, fiscaal en personeel gebied te ontzorgen. De specialisten stemmen hun dienstverlening naadloos af op de behoeften van een organisatie.

Logo Masters Netwerk
Masters Netwerk Cloud

Werkzaamheden
Masters netwerk

De werkzaamheden van de financiële en fiscale dienstverlening bestaan onder andere uit het inrichten van je online administratie, controle op de boekhouding en het opstellen van aangiftes. Op personeelsgebied ondersteunen de Masters bijvoorbeeld met een digitaal personeelsdossier, CAO-ondersteuning en procesondersteuning. Maar ook voor loopbaancoaching, mediation, budgetcoaching, HR-advisering en arbeidsrechtelijke ondersteuning ben je bij Masters netwerk aan het goede adres.

Uiteraard kan je ook voor jouw salarisadministratie en salarisverwerking terecht bij Masters evenals voor ondersteuning bij recruiting, personeelsplanning en performance management (beoordelen).

Je kunt als klant ook kiezen welke zaken je zelf uitvoert en welke je laat uitvoeren door een Master. Dit kan je makkelijk aangeven. Voor meer informatie en alle werkzaamheden, kijk op de website van Masters netwerk

Informer Partner van Masters Netwerk

Informer is trotse partner van Masters netwerk, een landelijke organisatie van samenwerkende accountants, boekhouders, salaris professionals, fiscalisten, subsidie- en aanbestedingsspecialisten, loopbaan- en budgetcoaches, mediators, pensioen specialisten, arbeidsrechtadvocaten en HR adviseurs.

Informer en Masters Netwerk

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Je wilt profiteren van de voordelen van online boekhouden en dit ook nog eens doen volgens de regels van de Belastingdienst? Dan is de InformerOnline de juiste keuze voor jou. Bekijk in het filmpje hoe simpel het is om online facturen te verwerken en en je btw aangifte te verzorgen en betalen. Makkelijke opgaven met InformerOnline!

Start gratis!
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →