Masters Netwerk en Informer

Als mkb’er loop je tegen veel uitdagingen aan: zowel privé als zakelijk, op financieel, fiscaal en personeel gebied. Om mkb’ers te ontzorgen van al dit soort zaken is Masters netwerk opgericht. Informer is trotse partner van Masters netwerk.

Wat is Masters Netwerk?

Masters netwerk bestaat uit een landelijk netwerk van professionele dienstverleners zoals accountants, boekhouders, fiscalisten, loopbaancoaches, arbeidsrechtadvocaten, HR adviseurs, payroll professionals, burn-out specialisten, budgetcoaches, pensioenadviseurs, subsidieadviseurs en aanbestedingsspecialisten.

Met deze professionele dienstverleners is Masters Netwerk in staat om mkb-klanten in de volle breedte op financieel, fiscaal en personeel gebied te ontzorgen. De specialisten stemmen hun dienstverlening naadloos af op de behoeften van een organisatie.

Informer en Masters Netwerk
Masters Netwerk Cloud

Wat doet Masters Netwerk?

De werkzaamheden van de financiële en fiscale dienstverlening bestaan onder andere uit het inrichten van je online administratie, controle op de boekhouding en het opstellen van aangiftes. Op personeelsgebied ondersteunen de Masters bijvoorbeeld met een digitaal personeelsdossier, CAO-ondersteuning en procesondersteuning. Maar ook voor loopbaancoaching, mediation, budgetcoaching, HR-advisering en arbeidsrechtelijke ondersteuning ben je bij Masters netwerk aan het goede adres.

Uiteraard kan je ook voor jouw salarisadministratie en salarisverwerking terecht bij Masters evenals voor ondersteuning bij recruiting, personeelsplanning en performance management (beoordelen).

Je kunt als klant ook kiezen welke zaken je zelf uitvoert en welke je laat uitvoeren door een Master. Dit kan je makkelijk aangeven. Voor meer informatie en alle werkzaamheden, kijk op de website van Masters netwerk

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Je wilt profiteren van de voordelen van online boekhouden en dit ook nog eens doen volgens de regels van de Belastingdienst? Dan is de InformerOnline de juiste keuze voor jou. Bekijk in het filmpje hoe simpel het is om online facturen te verwerken en en je btw aangifte te verzorgen en betalen. Makkelijke opgaven met InformerOnline!

Start gratis!

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →