Inschrijving Kamer van Koophandel

Heb jij jouw gloednieuwe onderneming zojuist ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of ga je dat spoedig doen? Dan wordt het tijd om aan de boekhouding te gaan denken!

Wat is de Kamer van Koophandel?

Als jij een eigen bedrijf gaat starten zul je de term Kamer van Koophandel vaak tegenkomen. Hier schrijf je jouw onderneming namelijk in. Maar wat doet de Kamer van Koophandel (KvK) nou precies?

Eigenlijk is de KvK een soort koppeling tussen de ondernemer en de Overheid. Zij zorgen voor de registratie van ondernemingen en geven advies aan ondernemers. De KvK heeft vestigingen door heel Nederland. Daardoor is het voor iederen ondernemer mogelijk om zich gemakkelijk in te schrijven en afspraken te maken.

Bekijk hier welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt is →

Start met InformerOnline na Kvk inschrijving
Database Kamer van Koophandel

Koppeling tussen InformerOnline en de KvK

Je hebt je ingeschreven bij de KvK. Dan is het dus tijd om aan de boekhouding te gaan denken! Met InformerOnline maak je het jezelf heel makkelijk. Ons boekhoudprogramma heeft namelijk een koppeling met de database van de Kamer van Koophandel. Hierdoor kun je alle informatie van je relaties makkelijk importeren.

Heb je overal aan gedacht?

Sta jij op het punt om je onderneming in te schrijven bij de Kamer van Koophandel? Dat betekent dat jij straks officieel een eigen bedrijf bezit. Dan is het wel belangrijk dat je aan alles hebt gedacht voordat jij je bedrijf inschrijft. Ben je benieuwd of jij aan alles gedacht hebt op het gebied van de handelsnaam?

Bekijk dan nog even waar je Handelsnaam aan moet voldoen →

Handelsnaam gecheckt?

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

En, ben je al overtuigd? Zo niet, bekijk dan even het filmpje om te zien hoe alles een beetje werkt! Of check alle functies van InformerOnline.

Gratis Testen!
Alle Functies
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →