Inschrijving Kamer van Koophandel
Inschrijving Kamer van Koophandel2018-10-16T11:27:41+00:00

Inschrijving Kamer van Koophandel

Heb jij jouw gloednieuwe onderneming zojuist ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of ga je dat spoedig doen? Dan wordt het tijd om aan de boekhouding te gaan denken!

Koppeling tussen InformerOnline en de KvK

Je hebt je ingeschreven bij de KvK. Dan is het dus tijd om aan de boekhouding te gaan denken! Met InformerOnline maak je het jezelf heel makkelijk. Ons boekhoudprogramma heeft namelijk een koppeling met de database van de Kamer van Koophandel. Hierdoor kun je alle informatie van je relaties makkelijk importeren.

Database Kamer van Koophandel
Start met InformerOnline na Kvk inschrijving

Je boekhouding goed geregeld

Gefeliciteerd, je hebt jezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en je bezit nu een bedrijf. Dit maakt jou een Starter. Hoog tijd om na te denken over je boekhouding! De boekhouding doen is waarschijnlijk wel één van de mindere puntjes van een bedrijf beheren. InformerOnline daarentegen maakt de boekhouding doen zo makkelijk dat het bijna leuk wordt. Van facturen verwerken en versturen in je huisstijl tot aan de btw aangifte naar de Belastingdienst sturen en betalen via iDEAL. Allemaal makkelijk, efficiënt en slim geregeld met InformerOnline.

Meer over de voordelen van InformerOnline voor Starters →

Heb je overal aan gedacht?

Sta jij op het punt om je onderneming in te schrijven bij de Kamer van Koophandel? Dat betekent dat jij straks officieel een eigen bedrijf bezit. Dan is het wel belangrijk dat je aan alles hebt gedacht voordat jij je bedrijf inschrijft. Ben je benieuwd of jij aan alles gedacht hebt op het gebied van de handelsnaam?

Bekijk dan nog even waar je Handelsnaam aan moet voldoen →

Handelsnaam gecheckt?

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

En, ben je al overtuigd? Zo niet, bekijk dan even het filmpje om te zien hoe alles een beetje werkt! Of check alle functies van InformerOnline.

Gratis Testen!
Alle Functies
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE