WooCommerce Koppeling

Heb jij een webshop op basis van WooCommerce? Koppel dan nu je webshop aan InformerOnline! Waar je alles automatisch vanuit WooCommerce automatisch kunt verwerken.

Koppeling tussen WooCommerce en InformerOnline

Wil jij al je facturen vanuit je WooCommerce webshop automatisch in de online boekhouding hebben? Dat is nu mogelijk dankzij de koppeling tussen InformerOnline en WooCommerce! Op deze manier hoef jij nooit meer handmatig PDF’jes te uploaden en downloaden. Zo is jouw administratie perfect op orde en bespaar je ook nog eens veel tijd!

Koppeling InformerOnline en Woo Commerce
Elke 60 minuten een update!

Updates per uur!

Zodra jij je WooCommerce webshop hebt gekoppeld aan je InformerOnline administratie zal er elk uur een update gemaakt worden. Zo worden al je bestellingen en betalingen meteen overgezet. Andere belangrijke gegevens als producten, prijzen en relaties worden ook automatisch geïmporteerd mocht het nodig zijn.

Op het moment dat de betalingen binnenkomen worden deze ook meteen verwerkt door een van onze robots. Dit noemen we Robotic Accounting.

Meer over Robotic Accounting →

Kosten van de koppeling

Voor het gebruik van de koppeling tussen InformerOnline en WooCommerce rekent Informer geen extra kosten. Echter rekent ontwikkelaar webwinkelfacturen.nl wel kosten. Hoe hoog de kosten zijn ligt aan het aantal facturen dat je in een jaar verstuurt. Verstuur je tot 250 facturen per jaar? Dan kost dat je €72 per jaar. Voor maximaal 1000 facturen betaal je €120 per jaar. Als je meer dan 1000 facturen verstuurd betaal je €170.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline! Probeer het gelijk door op de button te klikken.

Gratis Woocommerce testen!

Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie over bijvoorbeeld kortingen →

Kosten koppeling Woo Commerce

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij WooCommerce en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →