Opencart Koppeling

Wil jij je webshop van Opencart koppelen aan je online boekhouding? Dat is mogelijk bij InformerOnline! Hier kun je alles vanuit Opencart gelijk verwerken.

Koppeling tussen Opencart en InformerOnline

Ben jij ook klaar met al je PDF’jes vanuit Opencart handmatig uploaden naar de boekhouding? Dan ben je hier op het juiste adres! De koppeling tussen InformerOnline en Opencart zorgt er namelijk voor dat dit allemaal automatisch op de juiste manier gebeurt. Zo bespaar je heel wat tijd en is je boekhouding ook nog eens perfect op orde!

Koppeling tussen InformerOnline en Opencart
Een update om het uur!

Updates om het uur!

Als jij je Opencart webshop koppelt aan je InformerOnline administratie wordt deze elk uur geupdate! Alle nieuwe bestellingen en betalingen worden geïmporteerd net zoals eventuele wijzigingen in bijvoorbeeld relaties of productprijzen.

De robots van Informer zorgen er dan voor dat de betalingen gelijk verwerkt worden. Daar hoef je je dus óók niet druk meer om te maken!

Meer over Robotic Accounting →

Wat kost de koppeling?

Informer rekent geen extra kosten voor de koppeling met Opencart. Ontwikkelaar webwinkelfacturen rekent wel een jaarlijkse prijs die gebaseerd is op het aantal facturen dat je verstuurt. Verzend je in een heel jaar maximaal 250 facturen? Dan kost dat je €72. Voor maximaal 1000 facturen betaal je €120 per jaar. Zijn het er meer dan 1000 betaal je €170.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline! Probeer het gelijk door op de button te klikken.

Gratis Opencart testen!

Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie over bijvoorbeeld kortingen →

Kosten koppeling Opencart en Informer

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij Opencart en wil je graag profiteren van de voordelen van een online boekhoudprogramma? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →