TimeChimp en je online boekhouding

Wil jij makkelijk en eenvoudig je uren registreren en dat het direct naar je boekhouding gestuurd wordt? Dat is nu mogelijk met de koppeling tussen InformerOnline en TimeChimp!

Koppeling tussen TimeChimp en InformerOnline

Urenregistratie is heel eenvoudig, toch? Het kost weinig tijd en is altijd super overzichtelijk. Niet herkenbaar? Dan maak je waarschijnlijk nog geen gebruik van TimeChimp: een snel en efficiënt urenregistratiesysteem, geschikt voor projectmanagement en gekoppeld met InformerOnline. Zo is jouw boekhouding perfect op orde en houd je meer tijd over voor andere belangrijke zaken!

Koppeling InformerOnline en TimeChimp
Elk uur bijgewerkt!

Direct uren, uitgaven en ritten factureren

Door de koppeling kun je eenvoudig je uren, uitgaven en/of ritten vanuit TimeChimp in InformerOnline factureren. Daarnaast kun je klanten automatisch synchroniseren. Door de koppeling zorg je voor meer inzicht in je organisatie, terwijl je minder tijd kwijt bent!

Lees hier meer over de voordelen van de koppeling →

Wat kost de koppeling met TimeChimp?

De koppeling tussen TimeChimp kost je niets extra. Je betaalt wel voor het gebruik van TimeChimp. Je kunt kiezen uit 3 abonnementen (basic, business en enterprise) en betaalt per gebruiker per maand. Nog niet helemaal overtuigd? Je kan TimeChimp vrijblijvend 14 dagen gratis proberen!

Bekijk de prijzen van TimeChimp op hun website →

Kosten koppeling Bol.com
Kosten koppeling Bol.com

Hoe activeer ik de koppeling?

Om jouw boekhouding in InformerOnline te koppelen aan TimeChimp log je in op jouw TimeChimp-account en navigeer via: Instellingen > App Center naar
Informer. Kies vervolgens voor App Activeren en vul je gegevens in:

  • Informer gebruikersnaam en wachtwoord
  • Securitycode 1 en 2. Deze vind je in InformerOnline onder Instellingen > Algemeen > API-sleutels. Klik vervolgens op de blauwe knop Nieuw. Na het aanmaken van de API sleutel zie je hem in de lijst staan. Zodra je dit gedaan hebt kun je verder met het installeren van de koppeling.
  • Selecteer een factuursjabloon, de standaard grootboekrekening en vink indien gewenst het importeren van je relaties aan.
  • Klik tot slot op opslaan en jouw boekhouding is gekoppeld!

Heb je vragen over de koppeling? Neem dan contact op met onze helpdesk of stuur een berichtje naar TimeChimp →

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Gebruik jij TimeChimp en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →